Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Agenţia Naţională pentru Pescuit şi Acvacultură emite online permisele de pescuit


Sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ a devenit funcţional începând cu data de 8 mai


Prin prezenta, vă facem cunoscut că, sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagră și pentru fluviul Dunărea cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate de asociațiile de pescari recreativi a devenit funcțional începând cu data de 8 mai.

Totodată, începând cu data de 24 mai va deveni funcțional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru habitatele piscicole naturale contractate de asociațiile de pescari recreativi.

Acest decalaj de termene a survenit în vederea asigurării funcționalității  sistemului online de eliberare a permiselor de pescuit recreativ și este justificat de evitarea suprasolicitării sistemului ca urmare a unui număr prea mare de solicitări simultate, ce pot duce la blocarea sistemului.

“Vă rugăm să accesați cu moderație sistemul online de emitere permise de pescuit recreativ, deoarece lățimea benzii stabilită de providerul de internet nu permite o accesare simultană masivă a sistemului online. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, este mesajul celor de la A.N.P.A.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Pescuit și Vânătoare