Connect with us

HANDBAL

Repriză secundă perfectă pentru Junioarele III de la CSS Zalău


Deşi la pauză au fost conduse la două goluri diferenţă de CSS Drobeta Turnu Severin, elevele antrenoarelor Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae au avut puterea de a reveni pe tabelă şi în cele din urmă au reuşit o victorie la limită în faţa echipei din judeţul Mehedinţi


După aproape două săptămâni de pauză, junioarele III de la CSS Zalău au revenit pe parchetul sălii de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu”, acolo unde elevele antrenoarelor Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae şi-au dat întâlnire cu CSS Drobeta Turnu Severin. În faţa echipei din judeţul Mehedinţi, CSS Zalău a reuşit să obţină prima victorie de la Grupa Speranţă, astfel că aşteptat cu încredere şi meciul retur.

Însă, micuţele handbaliste de la CSS Drobeta Turnu Severin au venit motivate la Zalău şi au fost dornice să obţină “revanşa”. Astfel, meciul a început foarte echilibrat şi în primele patru minute niciuna dintre cele două formaţii nu a reuşit să înscrie.

În cele din urmă, Denisa Ghiulea a “spart gheaţa” şi a marcat primele două goluri. Abia în minutul 8 a venit şi primul gol al echipei vizitatoare, ba mai mult, a preluat conducerea în minutul 12, scor 3 – 4. CSS Zalău a avut puterea să revină pe tabelă şi a revenit la conducere, scor 7 – 6, însă, zălăuancele au avut o serie incredibilă de ratări şi CSS Drobeta Turnu Severin a marcat de şase ori consecutiv, scorul devenind 7 – 12.

Până la pauză, elevele Gabrielei Muntean şi a Ralucăi Nicolae au reuşit să mai reducă din handicap şi avantajul oaspeţilor a fost de doar două goluri.

În partea secundă, avantajul echipei din Drobeta Turnu Severin a durat până în minutu 48, scorul fiind de 20 – 22, însă după două goluri reuşite de Karina Ghinea şi Denisa Ghiulea, zălăuancele au reuşit să egaleze la 22, iar această reuşită le-a dat aripi sălăjencelor care au fost mult mai exacte în ultimele 10 minute ale jocului şi chiar au preluat conducerea.

Oaspeţii de la CSS Drobeta Turnu Severin nu au mai avut puterea să revină pe tabelă şi CSS Zalău a obţinut un nou succes în faţa echipei din judeţul Mehedinţi.

În urma rezultatului înregistrat, CSS Zalău ocupă locul 4, cu 11 puncte acumulate, la trei puncte în spatele celor de la CSS Viitorul Cluj, echipă ce ocupă ultima poziţie de pe podium.

Miercuri, 8 mai, elevele antrenoarelor Gabriela Muntean şi Raluca Nicolae nu au putut repeta prestaţia de la Drobeta Turnu Severin şi au fost învinse la Cluj-Napoca, de CSS Viitorul Cluj, scor 38 – 28.


CSS Zalău – CSS Drobeta Turnu Severin 27 – 26 (13 – 15)

CSS Zalău: Denisa Pop, Maya Pop, Ana Serencu – Karina Ghinea (7 goluri), Paula Maliţa (5), Denisa Ghiulea (5), Mara Pop (4), Veres Krisztina (4), Antonia Ţurcaş (1), Andra Suciu (1), Miruna Labo, Diana Vedinaş şi Denisa Vedinaş. Antrenor: Gabriela Muntean. Antrenor secund: Raluca Nicolaeloading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL