Connect with us

FOTBAL

Romario Rus confirmă forma bună din ultima perioadă


Mijlocaşul sălăjean s-a aflat pe lista marcatorilor pentru ACS Fotbal Comuna Recea atât în meciul din weekend de la Tăşnad, cât şi în etapa intermediară de marţi, cu Olimpic Cetate Râşnov


ACS Fotbal Comuna Recea s-a aflat pe primul loc în Seria a V-a din Liga a III-a din etapa a 9-a şi până în etapa a 24-a. Atunci, a devansat-o pe AFC Csikszereda Miercurea Ciuc, formaţia ce avea să detroneze echipa pregătită de Romică Buia din fotoliul de lider în urmă cu trei etape.

Astfel, după meciul direct, cele două formaţii se duelează de la distanţă pentru primul loc, singurul ce permite promovarea în Liga a II-a. Cele două echipe sunt despărţite de doar două puncte, cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Maramureşenii nu mai au voie să facă vreun pas greşit şi aşteaptă greşeala adversarului. După ce a pierdut primul loc, ACS FC Recea a obţinut două victorii la scor. Mai întâi, gruparea antrenată de Romică Buia a a făcut instrucţie în deplasarea de la Tăşnad, acolo unde maramureşenii s-au impus cu 7 – 0.

Pe lista marcatorilor şi-a trecut numele şi sălăjeanul Romario Rus. Mijlocaşul a marcat pentru 5 – 0, scor cu care s-a încheiat prima repriză.

Marţi seara, în Liga a III-a s-a desfăşurat şi o etapă intermediară, în care ACS FC Recea a primit vizita celor de la Olimpic Cetate Râşnov, echipă aflată pe locul 4 în Seria a V-a.

Sub privirile observatorului de arbitri, Ioan Onicaş, Romario Rus a avut din nou o evoluţie bună pentru ACS FC Recea. Maramureşenii au controlat jocul cu echipa din judeţul Braşov de la un capăt la celălalt şi în cele din urmă au marcat de patru ori, fără să primească vreun gol. Cel care a marcat pentru 4 – 0 şi a închis tabela, a fost tocmai sălăjeanul nostru, Romario Rus.

Din păcate pentru ACS FC Recea, în etapa intermediară de marţi, şi AFC Csikszereda Miercurea Ciuc a obţinut o victorie în deplasare la AFC Hărman.

Astfel, deşi mai sunt trei etape şi maramureşenii mai au sanşe matematice, lupta pentru primul loc pare compromisă, mai ales după ce ACS FC Recea a pierdut la masa verde duelul cu AFC Odorheiu Secuiesc (meci câştigat în teren cu 5 – 1), pentru că l-a folosit pe Brian Lemac în stare de suspendare.

Prin urmare, diferenţa dintre echipa din Miercurea Ciuc şi cea din Recea este de cinci puncte.

În ultimele etape, AFC Csikszereda mai are de jucat acasă cu Minaur Baia Mare, în deplasare la Tăşnad şi acasă cu Unirea Dej. ACS FC Recea va mai evolua în deplasare la Avântul Reghin, acasă cu Sănătatea Cluj şi în deplasare la Sticla Arieşul Turda.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL