Connect with us

FOTBAL

Antrenorii de fotbal din şase judeţe se perfecţionează la Zalău, sub coordonarea lui Aurel Ţicleanu


Posesorii de Licenţa A şi B UEFA din Sălaj, Maramureş, Satu Mare, Bihor, Cluj şi Bistriţa-Năsăud vor participa luni la cursul de perfecţionare organizat de Şcoala Federală de Antrenori, ce va avea loc în sala festivă de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Invitatul special la acest eveniment va fi Aurel Ţicleanu, fostul component al “Craiovei Maxima”, care acum este membru în Comisia Tehnică a FRF


Federaţia Română de Fotbal, prin Şcoala Federală de Antrenori va organiza cursul de perfecţionare pentru antrenorii din şase judeţe, tocmai la Zalău. Astfel, luni, cu începere de la ora 09.30, în sala festivă a Casei de Cultură de Sindicatelor sunt invitaţi să participe antrenorii posesori de Licenţa A şi B UEFA, din Sălaj, Cluj, Bihor, Satu Mare, Maramureş şi Bistriţa Năsăud.

Vor fi prezenţi în jur de 90 de antenori, iar din Sălaj urmează să participe la acest curs de perfecţionare antrenorii cu licenţa A – Marius Paşca, Paul Georgescu, Alexandru Pop, Călin Pop, Claudiu Cornaci, dar şi cei cu licenţa B – Laurean Flonta, Adrian Damian şi Dan Lucaciu.

Invitatul special la acest eveniment va fi Aurel Ţicleanu, fostul component al “Craiovei Maxima”, care acum este membru în Comisia Tehnică a FRF.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL