Connect with us

LUPTE LIBERE

Luptătorii de la CSS Zalău, medaliaţi la Naţionalele Şcolare


Trei sportivi pregătiţi de Gheorghe Panc au reuşit să urce pe podium în cadrul finalei disputate recent la Sfântu Gheorghe


Anul 2018 a fost anul în care sportivii secţiei de lupte libere au dominat topul celor mai buni sportivi, printre care l-a dat pe  cel mai bun, este vorba despre Vasile Moldovan.

Ei bine, această secţie este una foarte prolifică pentru Clubul Sportiv Şcolar Zalău şi în acest an, luptătorii de la CSS Zalău nu se dezmint şi după un cantonament efectuat în Satu Mare, sportivii sunt în cea mai bună formă şi au început să apară şi primele medalii.

După ce la finalul lunii martie, luptătorii de la CSS Zalău au impresionat la turneul de calificare la Campionatul Naţional de cadeţi de la Târgu Jiu, recent a avut loc şi finala Campionatului Naţional Şcolar la lupte libere.

La faza finală, de la CSS Zalău s-au calificat un număr de cinci sportivi, este vorba despre Paul Purcăraş, Paul Oros, Manuel Oros, Andreea Bulgar şi Casiana Tişea. Din păcate, alături de aceştia nu a putut face deplasarea şi antrenorul Gheorghe Panc, astfel că la faza finală de la Sfântu Gheorghe s-a deplasat antrenorul Ioan Călian, colegul de catedră de la CSS Zalău.

Dintre cei cinci sportivi sălăjeni prezenţi la finala de la Sfântu Gheorghe, trei dintre aceştia au reuşit să urce pe podium. Este vorba despre Manuel Oros, locul 3 la categoria de 71 de kilograme, Andreea Bulgar – locul 3 la categoria 68 de kilograme şi Casiana Tişea – locul 3 la categoria 73 de kilograme. Din păcate, Paul Purcăraş şi Paul Oros au ratat podiumul.

“Sunt mulţumit de rezultatele înregistrate şi dacă nu s-a putut mai mult, asta este. Fetele sunt în primul an şi la fel şi Manuel, la categoria asta de vârstă, urmând să lupte şi anul viitor tot la această categorie. Astfel, anul viitor aşteptăm un rezultat şi mai bun”, ne-a spus Gheorghe Panc.

Pentru luptătorii de la Lupte Libere urmează la finalul acestei luni finala Campionatului Naţional Individual la cadeţi.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in LUPTE LIBERE