Connect with us

HANDBAL

Sabrina Lazea a marcat cinci goluri în meciul de la Craiova!


Handbalista de la HC Zalău a fost a doua cea mai bună marcatoare a Zalăului în jocul pierdut în Bănie


Gheorghe Tadici şi-a propus ca pe final de sezon să folosească cât mai mult jucătoarele tinere. Acest lucru s-a întâmplat la turneul final al Cupei, dar şi la jocurile din Liga Naţională.

Şi la Craiova, antrenorul Zalăului a trimis în teren toate jucătoarele tinere, iar majoritatea încep să prindă curaj şi chiar să se afirme în jocuri tari. Surpriza plăcută din meciul de duminică a fost tocmai Sabrina Lazea.

Dacă până acum a evoluat doar sporadic, tânăra jucătoare a prins minute mai multe în meciul din Bănie şi chiar a reuşit să înscrie cinci goluri, făcând cel mai bun joc al său de când este la HC Zalău.

Sabrina Lazea a mai marcat în acest sezon doar două goluri, iar în partida cu SCM Craiova a fost a doua marcatoare a echipei zălăuane, după Dana Abed-Kader, care a marcat şapte goluri.

În meciul de duminică, pe lista marcatoarelor şi-au mai trecut numele jucătoare care de altfel au evoluat mai puţin pe parcursul sezonului. Este vorba de Diana Nichitean, Alexandra Pricop sau Bianca Berbece.

Sabrina Lazea a ajuns în urmă cu doi ani la Zalău, la pachet cu Dana Abed-Kader de la CSM Cetate Devatrans.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL