Connect with us

BOX

Paul Magdaş, bronz la puternicul turneu din Moldova


Pugilistul de la CSM Zalău a reuşit să se claseze pe locul 3 la puternicul turneu de la Tiraspol, fiind învins în semifinale de un ucrainean


Secţia de box de la CSM Zalău strânge an de an  medalii pe la competiţiile naţionale. Unul dintre cei mai promiţători pugiliştii din ultimii ani este Paul Magdaş, sportiv care la finalul anului trecut a fost convocat la lotul naţional de tineret.

De altfel, în luna aprilie acesta s-a deplasat la Bacău, acolo unde se pregăteşte alături de ceilalţi sportivi de la lotul naţional sub comanda antrenorilor Relu Auraş, Ferodim Amblalim şi Vasile Cara.

După o pregătire exemplară, la finalul lunii trecute, sălăjeanul nostru a făcut deplasarea alături de lotul naţional la un puternic turneu internaţional ce a avut loc în Tiraspol, Moldova. Chiar dacă s-a aflat la prima participare la un astfel de eveniment, Paul Magdaş nu s-a lăsat copleşit de emoţii şi a făcut o figură frumoasă la vecinii de peste Prut.

La puternicul turneu din Moldova, Paul Magdaş a ajuns până în semifinalele competiţiei, acolo unde a fost învins de către un sportiv din Ucraina.

Astfel, această performanţă i-a adus sălăjeanului nostru medalia de bronz, fiind un rezultat notabil, având în vedere anvergura concursului şi faptul că Paul Magdaş s-a aflat la prima participare la o asemenea competiţie.

După această competiţie, pentru pugilistul de la CSM Zalău urmează o pregătire pe plan local, după care, la următoarea convocare se va întoarce la Bacău pentru a se pregăti din nou la lotul naţional. Următoarele două competiţii importante la care Paul Magdaş va participa sunt Cupa României şi Campionatul Naţional de Tineret.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 8 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX