Connect with us

Pescuit și Vânătoare

FOTO şi VIDEO. Mai multe acte de braconaj pe lacul Vîrşolţ, în doar 24 de ore!


Nu mai puţin de patru acte de braconaj au fost depistate de paznicii lacului, alături de poliţişti şi jandarmi. Din fericire, majoritatea capturilor au putut fi eliberate în condiţii optime în apă


Cu toate că ne aflăm în perioada de prohibiţie, ceea ce înseamnă că pescuitul este interzis, pentru unii, din păcate, aceste reguli sunt făcute pentru a fi încălcate. Aşa s-a înâmplat şi duminică, 4 mai, pe lacul Vîrşolţ.

Astfel, în urma unei acţiunii organizate de paznicii lacului, Nicu Iacob şi Nagy Levente, dar şi a personalului de la Poliţia Crasna au fost depistate nu mai puţin de patru acte de braconaj, în mai puţin de 24 de ore. Persoane din Vîrşolţ, Crasna şi Ratin au fost prinse la pescuit cu undiţa, dar şi cu mâna.

Din fericire, majoritatea capturilor au putut fi eliberate în condiţii optime în apă, iar braconierii s-au ales cu sancţiunile de rigoare.

“Mulţumim băieţi pentru implicare şi seriozitate. Felicitări. Sper din suflet să se înţeleagă odată pentru totdeauna că avem paznici serioşi pe Vîrşolţ şi lacul nu este <sat fără câini>. Peştele din Vîrşolţ este al pescarilor adevăraţi care cotizează an de an pentru pescuit”, a fost mesajul Veronicăi Ispas, vicepreşedinte AJVPS Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare