Connect with us

Ştiri din Sălaj

Polițiștii sălăjeni au aplicat peste 700 sancţiuni în decurs de o săptămână


În cadrul acțiunilor desfășurate pentru siguranţa cetăţenilor, prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, polițiștii au intervenit în perioada 26 aprilie-2 mai la 133 de evenimente, au constatat peste 40 de infracțiuni și au aplicat 733 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de 182801 lei


Pentru siguranţa cetăţenilor, poliţiştii sălăjeni au fost permanent la datorie și în această perioadă, pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranței publice.

În perioada 26 aprilie – 2 mai, oamenii legii au intervenit la 133 de evenimente, dintre care 109 au fost sesizate prin apelul de urgență 112.

În urma activităților, au fost constatate 46 de infracţiuni, din care şapte la regimul circulației rutiere (conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și refuz de recoltare de probe biologice), 19 au fost infracțiuni contra patrimoniului (infracțiuni de furt și distrugere), iar diferența au constituit alte fapte.

De asemenea, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 733 sancţiuni contravenţionale, a căror valoare se ridică la 182801 lei.

Dintre sancțiunile aplicate, 143 au fost la Legea 61/1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 552 la regimul circulației rutiere și diferența au constituit alte abateri.

Totodată, au fost reținute 26 permise de conducere, din care șapte pentru alcool, şapte pentru nerespectarea regimului legal de viteză, iar 12 pentru alte abateri de la normele rutiere.

Reamintim tuturor cetăţenilor că poliţiştii sălăjeni acţionează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunităţii, fiind pregătiţi să intervină atunci când situaţia o impune.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Ştiri din Sălaj