Connect with us

HANDBAL

O handbalistă importantă şi-a prelungit contractul cu HC Zalău


Aflată la final de contract, Cristiana Nica şi-a prelungit înţelegerea cu gruparea sălăjeană pentru următorii doi ani


Chiar dacă încă nu s-a terminat stagiunea 2018 – 2019, HC Zalău începe să îşi pregătească deja lotul pentru sezonul următor.

Deocamdată, trei jucătoare şi-au anunţat plecarea de la echipă, ele aflându-se la final de contract.

Este vorba de “portăriţa” Paula Teodorescu, care în acest an va deveni mămică, de Roxana Szollosi care va pleca la Minaur Baia Mare şi pivotul Raluca Irimia care se va duce în Spania.

Vezi AICI amănunte despre plecarea pivotului Raluca Irimia.

Pentru sezonul următor, echipa pregătită de Gheorghe Tadici şi-a asigurat serviciile unei jucătoare importante din lotul actual.

Este vorba de extrema Cristiana Nica, care joacă la HC Zalău din vara anului 2016.

Aflată la final de contract, experimentata handbalistă a acceptat să își prelungească înţelegerea şi va rămâne jucătoarea Zalăului şi în următorii doi ani.

“Deocamdată nu mai pleacă nimeni de la echipă. Am reuşit însă să prelungim contractul cu Cristiana Nica pentru următorii doi ani. Este o jucătoare foarte utilă şi i-am propus prelungirea pentru că ea şi-a făcut treaba în această perioadă, mai ales după ce a ieşit Andrada Mihalcea”, ne-a declarat Gheorghe Tadici.

Cristiana Nica (31 de ani) este originară din Bucureşti, iar înainte să ajungă la  HC Zalău a jucat la CSM Ploieşti, Unirea Slobozia şi CSM Cetate Devatrans.

În acest sezon, Nica traversează cea mai bună perioadă de când este la HC Zalău şi până în prezent a înscris 54 de goluri.

Mai multe pe acest subiect, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de joi, 2 mai.

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL