Connect with us

DIVIZIA A1

VIDEO. Incidente la derby-ul dintre Volei Municipal şi Arcada


Jocul dintre cele două combatante la titlul naţional a întins nervii la maxim celor aflaţi în Sala Sporturilor. La finalul meciului, chiar a avut loc o mică îmbrâncire între statisticianul Zalăului şi un membru din staff-ul gălăţenilor


Chiar înainte de Sărbătorile Pascale, în Divizia A1 a avut loc duelul dintre Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi. Disputa dintre cele două echipe a fost una cu o mare importanţă pentru titlul naţional.

Zalăul avea nevoie de o victorie de trei puncte pentru a urca pe primul loc, în timp ce Arcada se mulţumea şi cu un punct. Prin urmare, meciul a fost unul foarte tensionat, iar pentru acest joc, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” a fost aproape plină şi cei peste 900 de spectatori prezenţi în tribune au creat un vacarm de nedescris cu ajutorul unor vuvuzele primite din partea conducerii clubului Volei Municipal Zalău.

Reţeta a funcţionat, însă, doar în primul set, pe care Zalăul l-a câştigat. Următoarele două seturi au fost câştigate de Arcada Galaţi, spre dezamăgirea cruntă a celor aflaţi în tribune. Gazdele au acuzat vehement arbitrajul, însă, aceste proteste nu le-au adus mai multe puncte.

Nici oaspeţii nu au fost prea mulţumiţi de maniera de arbitraj, iar antrenorul Sergiu Stancu chiar a fost sancţionat cu un cartonaş roşu. Până la urmă, jocul a fost câştigat de Volei Municipal Zalău, după un thriller ce s-a întins pe durata a cinci seturi.

Cu toate acestea, victoria de două puncte nu a ajutat prea mul Zalăul care a rămas pe locul 2, la două puncte în spatele liderului Arcada Galaţi.

Astfel, nervii au fost întinşi la maxim şi după încheierea jocului, atunci când ar fii avut loc şi o mică încăierare între statisticianul celor de la Volei Municipal Zalău, cel care l-ar fi îmbrâncit pe un membru din staff-ul celor de la Arcada Galaţi. Însă, conflictul a fost aplanat rapid, după cum se poate observa şi în video-ul de mai jos.

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1