Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău şi A.V. “Marius Lazăr”, la turneul final de minivolei


Cele două echipe sălăjene au trecut cu brio peste al doilea turneu semifinal şi s-au calificat la faza naţională ce va avea loc în luna mai


La finalul săptămânii trecute, sub egida Federaţiei Române de Volei s-a desfăşurat turneul semifinal doi de calificare. Opt echipe au ajuns în această fază, după ce au ratat calificarea la  turneul final în urma primului turneu semifinal. Astfel, cele opt echipe au fost împărţite pe două grupe, a câte patru echipe fiecare.

Meciurile din prima grupă s-au desfăşurat la Fălticeni şi le-au avut la start pe CSS Zalău, CSM Bucureşti, CSS Tulcea şi Nicu Gane Fălticeni, în timp ce în grupa a doua, la Baia Mare s-au luptat pentru două locuri la turneul final echipele CSS Blaj, CSS 2 Baia Mare, CSS Caransebeş şi Academia de Volei “Marius Lazăr”.

În cadrul primei grupe, CSS Zalău a contabilizat două victorii, una în trei seturi în faţa celor de la Nicu Gane Fălticeni şi un succes în cinci seturi în faţa celor de la CSS Tulcea.

Singura echipă care i-a învins pe zălăuani a fost CSM Bucureşti, echipă ce a  şi câştigat grupa. Cu toate acestea, alături de bucureşteni, la turneul final a ajuns şi CSS Zalău, echipă ce s-a clasat pe locul secund, având un coeficient al seturilor mai bun decât CSS Tulcea.

În cealaltă grupă, echipa Academiei de Volei “Marius Lazăr” din Zalău a avut de asemenea o prestaţie foarte bună şi a contabilizat două victorii şi un eşec. Mai întâi, “academicienii” zălăuani au învins fără drept de apel CSS Caransebeş, însă au cedat în patru seturi meciul împotriva celor de la CSS 2 Baia Mare.

În ultimul joc disputat, Academia de Volei “Marius Lazăr” a câştigat în trei seturi duelul cu CSS Blaj, iar graţie acestui succes, a câştigat grupa şi s-a calificat la turneul final. Din această grupă, alături de “academicieni” s-a calificat la turneul final şi CSS 2 Baia Mare.

Alături de cele patru echipe ce s-au calificat în urma turneului semifinal II, la turneul final vor mai evolua CTF Mihai I, CSS Avram Iancu Ştei, CSS Lapi Dej şi CSS Botoşani, formaţii calificate după primul turneu semifinal. Turnel final va avea loc în perioada 22 – 26 mai.


Rezultatele înregistrate la turneul de la Fălticeni:

CSS Zalău – CSM București                           0 – 3

CSS Tulcea – Nicu Gane Fălticeni               3 – 0

CSS Zalău – CSS Tulcea                   3 – 2

CSM București – Nicu Gane Fălticeni       3 – 1

CSS Tulcea – CSM București                         2 – 3

Nicu Gane Fălticeni – CSS Zalău 0 – 3


Rezultatele înregistrate la turneul de la Baia Mare:

CSS Blaj – CSS 2 Baia Mare                                3 – 2

AV Marius Lazăr Zalău – CSS Caransebeș  3 – 0

CSS Blaj – CSS Caransebeș                                3 – 0

CSS 2 Baia Mare – AV Marius Lazăr Zalău 3 – 1

AV Marius Lazăr Zalău – CSS Blaj                    3 – 0

CSS 2 Baia Mare – CSS Caransebeș               3 – 2


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in JUNIORI