Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău câştigă în patru seturi la Bucureşti, dar campioana se decide în ultima etapă


Gruparea pregătită de Andrzej Kowal a câştigat pe terenul celor de la CSM Bucureşti, însă, Arcada Galaţi a obţinut un succes în trei seturi în faţa celor de la SCMU Craiova, astfel că lideri au rămas gălăţeni, cu o singură etapă înainte de finalul campionatului


Volei Municipal Zalău a ratat şansa de a urca pe primul loc după meciul cu Arcada Galaţi. Zălăuanii au obţinut doar o victorie de două puncte, astfel că echipa pregătită de Sergiu Stancu a rămas pe primul loc, având cu două puncte mai mult decât echipa sălăjeană.

Astfel, în utlimele două etape, elevii lui Andrzej Kowal nu trebuie să mai facă paşi greşiţi pentru a mai spera la primul loc. Miercuri după-amiază, zălăuanii s-au deplasat la Bucureşti, pentru duelul cu CSM, iar peste acest hop, echipa de sub Meseş a trecut cu brio.

Volei Municipal Zalău a obţinut o victorie în patru seturi în capitală şi speră ca Arcada să se încurce în ultima etapă, având în vedere că tot miercuri, gălăţenii au câştigat cu 3 – 0 în faţa celor de la SCMU Craiova.

La Bucureşti, Zalăul a câştigat primul set după 23 de minute, însă bucureştenii au revenit spectaculos şi au câştigat setul 2. Totuşi, băieţii lui Andrzej Kowal nu au mai comis greşelile din meciul cu Arcada şi şi-au adjudecat şi setul 3, după 29 de minute.

Setul patru a fost cel mai simplu pentru Volei Municipal, deoarece bucureştenii nu au reuşit decât 16 puncte.

Prin urmare, Zalăul rămâne pe locul 2 în Divizia A1, la două puncte în spatele liderului Arcada Galaţi, cu o singură etapă rămasă de disputat. În ultima etapă, Volei Municipal Zalău primeşte vizita celor de la Dinamo, în timp ce Arcada va evolua în deplasare la Steaua.


CSM Bucureşti – Volei Municipal Zalău 1 – 3 (-20, 23, -23, -16)


 

Loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A1