Connect with us

DIVIZIA A1

FOTO. Accidentare stupidă pentru Ciprian Matei


Universalul celor de la Volei Municipal Zalău a suferit o entorsă în momentul în care celebra victoria în faţa Arcadei Galaţi. Totuşi, accidentarea nu este una gravă şi voleibalistul va putea evolua în următorul meci din campionat


La finele săptămânii trecute, Volei Municipal Zalău s-a duelat cu Arcada Galaţi, într-un joc cu o mare importanţă la titlu. Elevii lui Andrzej Kowal au reuşit să câştige duelul în cinci seturi, după un adevărat thriller.

Chiar dacă acest succes nu îi ajută prea mult pe zălăuani, o victorie este o victorie şi merita celebrată. Însă, din păcate, sărbătorirea acestui succes s-a lăsat cu un eveniment nefericit.

Astfel, în timp ce jucătorii de la Volei Municipal Zalău făceau hora bucuriei, Ciprian Matei a căzut la pământ, fiind nevoie de intervenţia staff-ului medical.

Voleibalistul a fost ajutat de Filip Constantin să iasă de pe teren. Din câte se pare, universalul Zalăului a suferit o entorsă, însă accidentarea nu este gravă şi Matei ar putea evolua în următorul meci din campionat, în deplasare la CSM Bucureşti.

“Accidentarea lui Matei nu este foarte gravă. A suferit o entorsă, dar are şansa să joace la Bucureşti”, ne-a spus Andrzej Kowal.

În ultimele două etape din campionat, Volei Municipal Zalău mai are de jucat, în deplasare la CSM Bucureşti şi pe teren propriu cu Dinamo. Zalăul se află pe locul 2 în Divizia A1, la două puncte în spatele liderului Arcada Galaţi.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1