Connect with us

Ştiri din Sălaj

POLIŢIA reacționează după incidentul de la Autogara Cento. Oamenii legii au întocmit dosar penal


După ce a fost bătută cu coada unui mop de şoferul unui microbuz de la Tur Centro Trans, victima a depus plângere la poliţie şi oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe


Conform Noului Cod Penal, în cazul unor de loviri şi alte violente, politiştii NU se pot sesiza din oficiu, decât în urma depunerii unei plângeri de către persoana vătămată.

În aceste condiţii, IPJ Sălaj nu a putut face nimic în ce priveşte cazul petrecut în Joia Mare la Autogara Internațională Tur Cento Trans din Zalău, deşi bătaia pe care cerşetoarea ce avea în brațe un sugar a fost filmată de un martor.

Până să vină eventualele reacţii ale Poliţiei, conducerea Tur Cento Trans a luat primele măsuri, la nici 24 de ore de la incident.

“În urma incidentului din Autogara Internațională Tur Cento Trans Zalău, din seara zilei de 25.04.2019, conducerea societății a decis convocarea Comisiei Interne Disciplinare, conducătorul auto urmând a fi suspendat din funcție până la clarificarea tuturor aspectelor. Conducerea Tur Cento Trans dezaprobă astfel de manifestări asigurând persoanele interesate că se vor dispune toate măsurile cuvenite în acest caz”, au anunţat reprezentanţii Tur Cento Trans, în cursul zilei de vineri.

Surpriză, însă! Vineri după-amiază, cerşetoarea şi-a luat sufletul în dinţi şi a mers la poliţie, acolo unde a depus o plângere împotriva şoferului care a bătut-o!

Automat, oamenii legii au început cercetările şi au întocmit dosar penal. Ca urmare, agresorul ţigăncii aflate la cerşit prin municipiu va avea probleme cu legea…

De precizat faptul că acesta este un fost poliţist din Şimleu Silvaniei, care se angajase ca şofer pe microbuz la societatea Tur Cento Trans, după ce s-a pensionat de la MAI.

De cealaltă parte, victima are 25 de ani şi este originară din localitatea Cuceu – sat aparţinător al oraşului Jibou.

Femeia îşi câştiga traiul prin municipiul Zalău, frecventând zona autogării, acolo unde cerşea, beneficiind de mila oamenilor, cu atât mai mult cu cât ţiganca avea în brațe un sugar, iar de mână un alt copil de doar câțiva anișori.

“În cazul de la o autogara din municipiu, victima a depus plângere la Poliţia Municipiului Zalău, vineri, 26 aprilie a.c. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe”, a menţionat Maria Cristea – purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, pentru Ştiri din Sălaj.

Vom reveni cu amănunte pe acest subiect, care devine din ce în ce mai interesant şi care a adus diverse reacţii pe reţelele de socializare.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj