Connect with us

DIVIZIA A1

Andrei Spînu: ”Mi-e greu să cred că Arcada mai poate pierde primul loc”


Chiar dacă Volei Municipal Zalău a câştigat derby-ul cu Arcada Galaţi, voleibalistul a fost dezamăgit la finalul jocului, având în vedere că echipa sa a ratat şansa de a urca pe primul loc, după ce a obţinut doar două puncte


Volei Municipal Zalău şi Arcada Galaţi s-au întâlnit joi seară într-un veritabil derby al Diviziei A1, în care miza a fost una foarte mare.

Gruparea de sub Meseş avea nevoie de un succes cu 3 – 0 sau 3 – 1 pentru a egala la puncte liderul, însă s-a impus doar cu 3 – 2, iar în urma acestui rezultat, formaţia antrenată de Andrzej Kowal are şanse reduse de a mai câştiga titlul.

Chiar dacă Volei Municipal a câştigat, a fost o victorie tristă, iar zălăuanii par resemnaţi în lupta la titlu.

“Din punctul meu de vedere este o victorie foarte tristă pentru că nouă ne trebuia un 3 – 1 în cel mai rău caz. Acum suntem la mâna adversarilor noştri şi mi-e greu să cred că Galaţiul mai poate pierde primul loc. Noi mergem la Bucureşti să ne facem treaba şi vom vedea ce o să fie. Publicul a fost extraordinar, cel mai numeros din acest sezon şi păcat că meciul nu s-a soldat cu victoria pe care ne-am dorit-o. Am început bine, dar în setul doi am început să pierdem din ritm, însă cred că setul trei a fost cel mai dezastruos pentru noi. Trebuia să arătăm mai multă calitate în joc şi din păcate, nu am reuşit. Mai avem de jucat cu CSM Bucureşti şi cu Dinamo, vom lua meciurile pe rând şi vom încerca să scotem maximum din aceste ultime două jocuri”, a declarat Andrei Spînu.

Volei Municipal Zalău va mai juca în acest final de campionat în deplasare la CSM Bucureşti, în 1 mai, iar ultimul joc va fi pe 5 mai, pe teren propriu, cu Dinamo.

Arcada mai are de jucat pe teren propriu cu SCMU Craiova, iar în ultima etapă se va deplasa la Steaua.

În momentul de faţă, Arcada Galaţi şi Volei Municipal Zalău sunt despărţite de două puncte.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1