Connect with us

Ştiri din Sălaj

FOTO. Secțiile de pompieri de la Șimleu și de la Zalău au organizat exerciții cu forțe în teren


Pompierii militari de la Zalău și de la Șimleu s-au mobilizat în decursul zilei de azi, organizând exerciții cu forțe în teren cu scopul de a-și îmbunătăți abilitățile și de a-și antrena servanții în condiții de efort prelungit


Joi, 25.04.2019, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren la stingerea unui incendiu la un operator economic (de producere şi depozitare mobilier), din localitatea Crasna.

Scopurile principale ale exerciţiului au umărit atât antrenamentul servanţilor în condiţii de efort prelungit, în portul mijloacelor de protecţie individuală, cât şi intervenţia în cazul producerii unui incendiu la un operator economic şi salvarea victimelor situaţiei de urgenţă.

La exerciţiu a participat şi SVSU al localităţii Crasna.

Tot joi, 25.04.2019, Detaşamentul de pompieri Zalău a organizat şi desfăşurat un exerciţiu cu forţe în teren, la Piaţa Agroalimentară Zalău.

Scopurile principale ale exerciţiului au umărit:

  • verificarea capacităţii de intervenţie, a timpului de răspuns, a timpilor de realizare a dispozitivului premergător şi de intervenţie;
  • antrenarea echipelor de căutare-salvare în modul de executare a intervenţiei în cadrul sotuaţiilor specific;
  • antrenamentul servanţilor în condiţii de efort prelungit, în condiţii de pericol imminent, în portul mijloacelor de protecţie individuală.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj