Connect with us

FOTBAL

Mirel Rădoi: “Particip cu cea mai mare plăcere la evenimente precum cel de la Zalău”


Selecţionerul naţionalei de tineret a României a fost prezent duminică la evenimentul caritabil organizat pentru Arni, fost culturist de performanţă. Rădoi, alături de Sânmărtean, Belodedici, Vlădoiu şi Mihalcea au făcut echipe împotriva unei selecţionate formate din membri Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, încasările din bilete fiind donate pentru Arni


La finalul săptămânii trecute, duminică, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău a avut loc un eveniment de gală.

Astfel, legende ale fotbalului românesc au disputat un meci amical împotriva unei echipe formate din membri ai Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Totul a fost organizat în scop caritabil, iar toate încasările au fost donate către Arni, fost culturist de performanţă, diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă.

Unul dintre numele mari ale fotbalului românesc care a participat la acest eveniment este Mirel Rădoi.

Fostul fundaş de fier al Stelei a participat cu drag la acest eveniment caritabil. În judeţul Sălaj, multe legende ale fotbalului românesc au putut fi urmărite cu ocazia Cupei Viitorul, însă, actualul selecţioner al Naţionalei de Tineret s-a aflat în premieră la Zalău.

“De fiecare dată când avem posibilitatea să o facem şi programul este liber, cu cea mai mare plăcere participăm la astfel de evenimente. De multe ori chiar încercăm să ne facem programul în funcţie de aceste evenimente şi vom veni de fiecare dată indiferent de locaţie”, a spus Mirel Rădoi, selecţionerul naţionalei de tineret.

Mirel Rădoi are în palmares trei titluri şi două Supercupe ale României, cucerite în tricoul celor de la Steaua Bucureşti, formaţie alături de care a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA în sezonul 2005 – 2006.

De asemenea, fostul fundaş se mai poate lăuda cu două titluri şi trei Cupe ale Prinţului cucerite pe vremea când juca la Al Hilal, precum şi două campionate, o supercupă şi Cupa Preşedintelui, în tricoul celor de la Al Ain, în Emiratele Arabe Unite.

Fostul jucător al celor de la Al Hilal a fost desemnat în 2010 cel mai bun jucător din campionatul Arabiei Saudite şi are la activ 67 de selecţii în echipa naţională a României, alături de care a participat la Campionatul European din 2008.

În prezent, Mirel Rădoi este selecţionerul naţionalei de tineret a României, echipă pe care a calificat-o la Campionatul European, după o pauză de 20 de ani. Turneul final va avea loc în această vară, în perioada 16 – 30 iunie, în Italia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL