Connect with us

FOTBAL

Bogdan Unguruşan, după transferul la Unirea Mirşid: “Cu cea mai mare plăcere ajut fotbalul sălăjean”


Fotbalistul sălăjean cu sute de meciuri în Liga 1 vine la Unirea Mirşid să pună umărul la promovarea echipei în Liga a III-a


Din 2010 şi până în 2018, Bogdan Unguruşan a jucat constant în Liga 1, fie că a fost la Universitatea Cluj, Pandurii Tg. Jiu sau FC Botoşani.

Fundaşul de 36 de ani şi-a încheiat cariera la nivel înalt anul trecut, la FC Botoşani şi este dispus să vină şi să ajute fotbalul sălăjean la promovarea în Liga a III-a, mai ales că de la FC Armătura Zalău a început ascensiunea sa în urmă cu 14 ani.

“Cu cea mai mare plăcere ajut fotbalul sălăjean, dar lumea să nu aibă pretenţii extraordinare de la mine, fiindcă eu nu am mai jucat un meci din iunie anul trecut. Am discutat în mare parte cu cei de la Unirea Mirşid”, ne-a declarat Bogdan Unguruşan, cel care în 2013 a fost vicecampion al României cu Pandurii, echipă cu care a jucat şi în grupele Europa League.

Conducerea campioanei Sălajului se arată încântată de faptul că un jucător de asemenea calibru a acceptat să vină să ajute ca judeţul nostru să aibă din nou o echipă în Liga a III-a.

“Ne dorim mult ca echipa Unirea Mirşid să promoveze, iar judeţul Sălaj să aibă din nou o echipă de Liga a III-a. Domnul primar Călin Bereschi ne susţine necondiţionat şi îi mulţumim. Suntem toţi bucuroşi că Bogdan Unguruşan a acceptat să vină să ne ajute. Un asemenea om deosebit este un exemplu de urmat. Sperăm ca împreună să reuşim să ne îndeplinim obiectivele. Îi mulţumim că a acceptat. Unirea face puterea şi aşteptăm să vină cât mai mulţi oameni la fiecare meci pentru a ne susţine”, a declarat Flore Pop, directorul sportiv de la Unirea Mirşid.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL