Connect with us

FOTBAL

Călin Bereschi, conducător Unirea Mirşid: “Bogdan Unguruşan vrea să pună umărul la promovarea unei echipe din Sălaj în Liga a III-a”


Conducătorul campioanei Sălajului este încântat de faptul că un fotbalist cu sute de meciuri în Liga 1 va veni la liderul din Liga a IV-a pentru a ajuta formaţia să ajungă în eşalonul superior


Unirea Mirşid a dat lovitura şi l-a adus la echipă pe Bogdan Unguruşan, fotbalist cu sute de meciuri în Liga 1 în tricoul formaţiilor “U” Cluj, Pandurii Târgu Jiu şi FC Botoşani.

Zălăuanul retras din activitate în vara trecută, a decis să revină pe gazon şi să pună umărul ca Sălajul să aibă din nou o echipă din Liga a III-a.

Deşi are sute de meciuri în prima ligă, Unguruşan vine să ajute Mirşidul să promoveze, iar conducătorul Călin Bereschi s-a arătat încântat de acest gest.

“Prin proiectul pe care l-am iniţiat în urmă cu câteva luni cu o mare parte dintre cei care iubesc fotbalul la nivel de judeţ, scopul nostru este să aducem toţi jucătorii de valoare din Sălaj.  Bogdan Unguruşan vrea să pună umărul ca Sălajul să aibă o echipă de Liga a III-a. Omul este de apreciat fiindcă nu îi este ruşine să vină în Liga a IV-a. Până la urmă vine să ajute fotbalul sălăjean. Acum la echipa noastră există o orchestră şi trebuie doar ca dirijorii să o pună în valoare”, a mai spus conducătorul de la Unirea Mirşid.

Până vineri, liderul din Liga a IV-a va mai face un transfer şi îl va aduce şi pe fundaşul Cătălin Anghel de la CS Barcău Nuşfalău.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 24 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL