Connect with us

ALTE SPORTURI

Tricoul Simonei Halep cu autograf, scos la licitaţie pentru Arni!


Valorosul tricou al fostului număr 1 WTA a fost donat de zălăuanul Paul Vadas pentru o licitaţie cu tricouri, urmând ca banii încasaţi de pe urma licitaţiei să ajungă la Arni, pentru continuarea tratamentului 


La finalul săptămânii trecute a avut loc un eveniment deosebit la Zalău. Legende ale fotbalului românesc au disputat un meci amical împotriva unei echipe formate din membri ai Federaţiei Române de Culturism şi Fitness. Totul a fost organizat pentru o cauză nobilă, pentru Arni.

La finalul duelului, cei care au evoluat şi-au donat tricourile pentru licitaţie, iar toate încasările au ajuns la Arni, pentru continuarea tratamentului.

Mai mult, în săptămâna mare, cei care doresc, pot să liciteze pentru un tricou de colecţie, al Simonei Halep cu autograful ei, dar şi al colegelor Monica Niculescu, Raluca Olaru şi Andreea Mitu, banii încasaţi în urma licitaţiei, urmând să ajungă la Arni.

Tricoul a fost donat de zălăuanul Paul Vadas, cel care în urmă cu doi ani lupta pentru ca soţia lui, Edit, să trăiască. Din păcate, Edit a pierdut lupta cu viaţa, iar în săptămâna mare, Paul a făcut un gest nobil şi a donat tricoul Simonei Halep pentru Arni.

“În săptămâna mare, Arni a primit un tricou al Simonei Halep, care este de altfel semnat de ea şi de colegele ei de tenis, Monica Niculescu, Raluca Olaru şi Andreea Mitu. Gestul care ne-a impresionat profund a fost făcut de către Paul Vadas, cel care în 2016 s-a luptat pentru ca Edit, soţia lui, să trăiască, însă, destinul a făcut ca Edit să plece într-o lume mai bună, acolo unde suferinţa nu există. Tricoul a fost donat de Paul pentru cauza lui Arni, pentru a fi licitat. Îţi mulţumim Paul pentru că te-ai gândit la noi, Dumnezeu sa te binecuvânteze! Mulţumim pe această cale încă o dată tuturor celor care au fost alături de noi. Arni vă doreşte sărbatori pascale fericite, în linişte şi pace, alături de cei dragi sufletelor voastre. Fiţi binecuvântaţi oameni cu suflet mare, nu vă putem răsplăti binele pe care ni l-aţi făcut dar vă mulţumim din tot sufletul pentru tot”, a spus Anca Schlachter.

Preţul de pornire al licitaţiei a fost de 500 de lei, însă, preţul a crescut considerabil în doar câteva ore. Astfel, cea mai mare sumă oferită până acum este 2.000 de lei din partea lui Claudiu Pop. Cei care doresc să liciteze pentru tricoul Simonei Halep, o pot face accesând link-ul de mai jos.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI