Connect with us

FOTBAL

TRANSFER BOMBĂ în Liga a IV-a. Unirea Mirşid se întăreşte cu un jucător de top, ce are sute de meciuri în Liga 1!


Pentru ultimele şase etape din Liga a IV-a, dar şi pentru meciurile de baraj, campioana Sălajului a ajuns la o înţelegere cu Bogdan Unguruşan, care vine să ajute fotbalul sălăjean pentru a reveni în Liga a III-a


În iarnă, Unirea Mirşid a gândit un proiect serios, prin care să readucă fotbalul sălăjean în Liga a III-a, astfel că în cazul unei promovări să cedeze echipa Zalăului, dar şi locul din eşalonul superior.

Oficialii echipei au şi trecut la treabă, iar înainte de startul returului s-au făcut câteva transferuri importante, dar a fost adus şi un antrenor, este vorba de Vasile Jula.

În cele şapte etape scurse din acest retur, gruparea condusă de Călin Bereschi s-a impus fără probleme în toate jocurile şi acum se gândeşte şi mai mult la barajul de promovare din vară.

Însă, pentru ca şansele să devină şi mai mari, pentru ultimele şase runde din acest campionat şi pentru jocurile de baraj, Unirea a decis să îşi mai întârească lotul.

Astfel, la liderul din Liga a IV-a va ajunge un jucător important de la rivala la Rapid Jibou!.

Însă, cea mai importantă “mişcare” este aducerea lui Bogdan Unguruşan, nimeni altul decât unul dintre cei mai titrați fotbaliști sălăjeni, care are în palmares și titlul de vicecampion național cu Pandurii Târgu Jiu!

Fundaşul zălăuan care are aproape 300 de meciuri în Liga 1 în tricoul celor de la “U” Cluj, Pandurii Tg. Jiu şi FC Botoşani.

“Pentru ultimele jocuri din finalul de campionat şi meciurile de baraj ne-am întărit cu doi jucători, Bogdan Unguruşan şi un fotbalist cu experiență de la Rapid Jibou. Deja am semnat contractele cu cei doi pe care le-am şi înregistrat”, ne-a declarat Călin Bereschi, care s-a declarat extrem de încântat că Bogdan Unguruşan şi-a dat acordul să vină la Unirea şi să ajute fotbalul sălăjean.

În ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercrui puteți vedea amănunte despre acest subiect. Totodată, veți vedea primele declarații ale lui Ungurușan de după semnarea contractului, dar și numele fotbalistului transferat în această săptămână de la rivala Rapid Jibou.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL