Connect with us

ALTE SPORTURI

Echipa de oină a şcolii din Buciumi, pe podium la Olimpiada Gimnaziilor din Maramureş


Echipa feminină a reprezentat judeţul Sălaj la faza interjudeţeană a Olimpiadei Gimnaziilor la Remetea Chioarului în judeţul Maramureş, acolo unde s-a clasat pe locul 3, în spatele şcolilor din Cluj şi Maramureş


La finalul lunii martie avea loc faza judeţeană din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor, atât la feminin, cât şi la masculin.

Întrecerea fetelor a fost un adevărat “thriller”, iar Şcolile din Dragu şi Buciumi s-au duelat de două ori, însă, de fiecare dată au terminat la egalitate.

Până la urmă, departajarea s-a făcut la bătaia mingii cu bastonul, acolo unde câştig de cauză a avut Şcoala Gimnazială Buciumi.

Astfel, elevele profesoarei Mariana Opriş s-au calificat la faza interjudeţeană, ce a avut loc la finele săptămânii trecute, în localitatea Remetea Chioarului, în judeţul Maramureş.

La această fază au ajuns echipe din judeţele Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj, scopul fiind unul comun, locul 1 şi calificarea la faza naţională.

Competiţia a fost una acerbă, iar fetele de la Şcoala din Buciumi au fost cuprinse de emoţii şi în cele din urmă, după desfăşurarea meciurilor, sălăjencele s-au clasat pe locul 3.

De menţionat este faptul că Şcoala Gimnazială Nr.1 Buciumi a participat pentru a treia oară la faza interjudeţeană din cadrul Olimpiadei Gimnaziilor, de două ori la disciplina Badminton şi acum, la oină.

Faza interjudeţeană de la Remetea Chioarului a fost câştigată de reprezentanta judeţului Cluj, în timp ce pe locul secund s-a clasat echipa gazdă, reprezentanta judeţului Maramureş.

Ultimul loc a fost ocupat de şcoala din Satu Mare.

“Şcoala Gimnazială Buciumi a reprezentat pentru a treia oară judeţul Sălaj la faza interjudeţeană, de două ori la disciplina Badminton, care s-a desfăşurat la Cluj-Napoca şi anul acesta la oină. Mă mândresc cu elevii mei, deoarece sunt ambiţioşi, luptători şi îşi doresc să stea mereu pe podium. Pe această cale, felicit echipa de oină feminin şi le doresc mult succes pe viitor. Vreau să mulţumesc pe această cale doamnei inspector de specialitate Cozac Alina şi domnului primar Eugen Lazăr pentru susţinere şi încrederea acordată”, ne-a declarat prof. Mariana Opriş.

Mai multe pe acest subiect în ediţia tipărită a ziarului Sportul Sălăjean.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI