Connect with us

BOX

Sălăjeanul Paul Magdaş se pregăteşte cu lotul naţional


Pugilistul de la CSM Zalău se află de aproape două săptămâni la Bacău, acolo unde se pregăteşte sub comanda antrenorilor Relu Auraş, Vasile Cara şi Ablalim Ferodin şi în această perioadă va reprezenta România la un turneu în Moldova     


După cum anunţam încă de la finalul anului trecut, judeţul Sălaj are un sportiv convocat la lotul naţional de tineret al României la box. Este vorba despre Paul Magdaş, pugilistul de la CSM Zalău. Cu o pregătire exemplară, seriozitate şi rezultate foarte bune, Magdaş a fost selecţionat la lotul naţional de renumitul antrenor Relu Auraş.

Pentru sportivul zălăuan, aşteptarea a luat sfârşit, iar la începutul acestei luni a făcut deplasarea la Bacău, acolo unde se pregăteşte alături de alţi 11 sportivi, la lotul naţional, sub îndrumarea antrenorilor Relu Auraş, Vasile Cara şi Ablalim Ferodin.

La Bacău, Magdaş se pregăteşte exemplar şi în perioada 23 – 25 aprilie, va reprezenta România la un puternic turneu internaţional ce va avea loc la Tiraspol, în Moldova.

În ceea ce îi priveşte pe colegii lui de la CSM Zalău, să spunem că aceştia au avut parte de antrenamente comune, în sala de box din incinta Stadionului Municipal Zalău, la care au participat nu mai puţin de şase cluburi.

Este vorba despre CSM Zalău, Box Club MLG Zalău, CSS Baia Mare, Speranţa Jucu, Gym Mar Strong Oradea şi CSM Dacia Orăştie 2010. Peste 40 de sportivi s-au antrenat la Zalău şi au efectuat şi meciuri de verificare sau sparing-uri, în vederea pregătirii pentru competiţiile oficiale ce urmează. Pentru pugiliştii de la CSM Zalău, următoarea competiţie oficială va avea loc în perioada 5 – 10 mai.

Este vorba despre Campionatul Naţional de Cadeţi. Competiţia se va desfăşura la Târgu Jiu, iar CSM Zalău va deplasa un lot format din şase sportivi.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX