Connect with us

DIVERSE

FOTO. Prezenţă numeroasă la evenimentul de gală organizat pentru Arni


Peste 600 de spectatori au asistat duminică la un spectacol fotbalistic organizat de Federaţia Română de Fotbal şi Federaţia Română de Culturism şi Fitness, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, la care “actorii” principali au fost foşti jucători reprezentativi din naţionala de fotbal, precum Mirel Rădoi, Lucian Sânmărtean, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici şi Adrian Mihalcea


Eveniment de gală organizat duminică, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, care a avut ca şi scop strângerea de fonduri pentru Arni, un culturist de performanță și multiplu laureat cu aur în competiții care a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă.

Federaţia Română de Culturism şi Fitness împreună cu Federaţia Română de Fotbal au pus la cale un astfel de eveniment, la care s-a organizat un turneu de minifotbal de copii, o demonstraţie de culturism şi fitness, iar cel mai important moment a fost meciul de gală, între echipa FRF din care au făcut parte şi legende ale fotbalului românesc şi echipa reprezentanţilor Federaţiei Române de Culturism şi Fitness.

Peste 600 de spectatori au asistat la acest meci de gală, în care “actorii” principali au fost Mirel Rădoi – selecţionerul naţionalei de tineret, Adrian Mihalcea – antrenor secund la Naţională şi ambasadorii FRF, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu și Lucian Sănmărtean, care au încântat asistenţa cu driblinguri, faze spectaculoase, dar şi goluri frumoase.

“E important ca în asemenea momente să fim uniți. Îi dorim multă sănătate lui Arni, sper că prezența noastră la această acțiune la Zalău să-l ajute în lupta sa. Știu că este un om puternic, un sportiv multiplu medaliat și cu siguranță este un învingător!”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenor secund al echipei naționale.

La final, toate tricourile purtate de jucătorii echipei FRF cu autografele acestora au fost scoase la licitație, urmând ca toate încasările din această licitație dar şi încasările din bilete să ajungă la Arni pentru continuarea tratamentului.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE