Connect with us

Feminin

Derby-ul etapei din Liga 1 Feminin se joacă la Odorhei


Aflată pe locul 3 în campionat, Vasas Femina primeşte vizita liderului “U” Olimpia Cluj, sâmbătă, de la ora 11.00


Cu două egaluri şi trei victorii în ultimele cinci meciuri, Vasas Femina Odorhei a urcat pe locul 3 în Liga 1 Feminin şi aşteaptă cu încredere duelul de la finalul săptămânii cu liderul “U” Olimpia Cluj. Clujencele se află pe primul loc şi de la eşecul suferit împotriva celor de la Fortuna Becicherecu Mic au înregistrat victorii pe linie şi nu concep alt rezultat nici la Odorhei.

Un alt duel important va avea loc la Prundu Bârgăului, acolo unde sâmbătă o să fie un regal fotbalistic. Mai întâi, de la ora 11.00, Heniu primeşte vizita celor de la Fortuna Becicherecu Mic şi vrea să răzbune eşecul usturător suferit în Cupa României împotriva bănăţencelor.

După meciul dintre cele două combatante din Liga 1 Feminin, pe Bârgău Arena din Prundu Bârgăului vor avea loc şi două competiţii de copii. Cupa Bucuriei U 7, dar şi faza regională de la Cupa Satelor, la care judeţul Sălaj este reprezentat de Comuna Crişeni.

Revenind la Liga 1 Feminin, să spunem că etapa a XV-a mai programează două dueluri. Astfel, Independenţa Baia Mare va evolua pe teren propriu împotriva Universităţii Galaţi, în timp ce la Bucureşti va avea loc derby-ul “codaşelor” AFC Fair-Play şi CSS Târgovişte.


Meciurile vor avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, după programul:

Vasas Femina Odorhei – “U” Olimpia Cluj

AFC Fair-Play – CSS Târgovişte

Heniu Prundu Bârgăului – Fortuna Becicherecu Mic

Independenţa Baia Mare – Universitatea Galaţi


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin