Connect with us

DIVIZIA A2

Gabriel Terheş, după turneul de promovare în Divizia A1: “A fost un sezon mult mai bun decât ne-am fi aşteptat”


Chiar dacă Volei Club Zalău nu a avut nicio şansă cu Gloria Buzău, Rapid Bucureşti şi CSU Vest Timişoara şi a pierdut cu 3 – 0 toate partidele, conducătorul echipei sălăjene se declară mulţumit de ceea ce a realizat echipa sa în acest sezon


Volei Club Zalău a reuşit o performanţă notabilă pentru nivelul la care evoluează şi în al patrulea sezon de Divizia A2 a reuşit să se califice la turneul de promovare în Divizia A1. Obiectivul grupării sălăjene nu doar că a fost atins ci chiar depăşit, în condiţiile în care a terminat sezonul în primele patru echipe din liga secundă.

De vineri şi până duminică, gruparea zălăuană a participat la turneul de promovare ce a avut loc la Buzău, unde formaţia condusă de Gabriel Terheş a jucat fără presiune. Sălăjenii au încercat să se ridice la nivelul adversarilor, însă diferenţa a fost destul de mare, iar Volei Club Zalău a pierdut toate meciurile cu 3 – 0.

Primul meci a fost cu Rapid Bucureşti, în care Volei Club Zalău a ajuns la “borna” 20 de puncte doar în setul al doilea. În partida de sâmbătă, Volei Club Zalău s-a reîntâlnit cu CSU Vest Timişoara care în sezonul regulat a făcut parte din Seria Vest.

La fel ca şi la turneul semifinal de la Zalău, bănăţenii au câştigat cu 3 – 0, iar setul al doilea a fost singurul în care echipa lui Gabriel Terheş a ţinut aproape de adversar. În ultimul meci, formaţia zălăuană s-a duelat cu Gloria Buzău, o formaţie care era deja promovată, dar cu toate acestea Zalăul nu a avut nicio şansă şi scorul final a fost 3 – 0 pentru echipa din Buzău.

Cu maxim de puncte, Gloria Buzău s-a clasat pe primul loc şi a promovat în Divizia A1, iar a doua formaţie care a obţinut biletele pentru prima ligă este CSU Vest Timişoara, care revine în Divizia A1 după  o pauză de un an.

“Nu puteam să emitem pretenţii în faţa unor echipe de tradiţie. Vorbim de Gloria Buzău, Rapid Bucureşti şi CSU Vest Timişoara, care anul trecut a activat în prima ligă. Nu putem noi ca după doar patru ani să facem multe lucruri la un turneul de promovare, mai ales că la meciul cu Gloria Buzău, media de vârstă a jucătorilor noştri a fost de 17 – 18 ani. Noi ne bucurăm de experienţa acestor tineri jucători care au avut o nouă provocare. Am fost lăudaţi de toate echipele pentru că am avut foarte mulţi tineri în teren. A fost un sezon mult mai bun decât ne-am fi aşteptat. Obiectivul nostru nu a fost calificarea la turneul de promovare dar cu aceată prezenţă l-am depăşit fără niciun fel de discuţie. Pe această cale vreau să mulţumim autorităţilor judeţene pentru sprijin, celor de la CSS Zalău, dar şi prietenilor care  au fost alături de noi”, ne-a declarat Gabriel Terheş, conducătorul de la Volei Club Zalău.


Rezultatele înregistrate la turneul de promovare în Divizia A1:

Volei Club Zalău – Rapid Bucureşti 0 – 3 (-11, -17, -20)

CSU Vest Timişoara –  Gloria Buzău 1 – 3 (-17, 20, -14, -19)

CSU Vest Timişoara – Volei Club Zalău 3 – 0 (11, 20, 13)

Gloria Buzău – Rapid Bucureşti 3 – 0 (21, 18, 21)

Rapid Bucureşti – CSU Vest Timişoara 0 – 3 (-18, -13, -13)

Volei Club Zalău – Gloria Buzău 0 – 3 (-11, -17, -13)


Clasament:

  1. Gloria Buzău 9 p (9 – 1); 2. UV Timișoara 6 p (7 – 3); 3. Rapid 3 p (3 – 6); 4. Volei Club Zalău 0 p (0 – 9)

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2