Connect with us

Pescuit și Vânătoare

FOTO. Un jibouan a câştigat Cupa Master Carp la pescuit


Soós Róbert a avut o prestaţie foarte bună la ediţia a X-a a competiţiei desfăşurate la Turulung şi cu peste 40 kg de peşte capturat a cucerit primul loc. Mai mult, jibouanul a reuşit şi cea mai mare captură din concurs, 14,12 kg


Recent, în judeţul Satu Mare a avut loc o competiţie de pescuit sportiv. Locaţia a fost lacul de pescuit de la Turulung, acolo unde s-a desfăşurat ediţia a X-a a Cupei Master Carp. Competiţia a devenit una tradiţională şi are loc în fiecare an.

Dovada interesului ridicat stârnit de această competiţie este faptul că la start s-au aflat nu mai puţin de 23 de participanţi din trei judeţe, Satu Mare, Maramureş şi Sălaj. Judeţul nostru a fost reprezentat de trei pescari, toţi trei din Jibou.  Este vorba despre Soós Róbert, Kiralyi Vasile şi Adrian Prodan.

Vremea a fost prielnică de concurs, iar pescarii s-au întrecut pentru marele trofeu al ediţiei a X-a. În total s-a capturat nu mai puţin de 222,15 kg de peşte, iar cea mai mare captură i-a aparţinut tocmai jibouanului Soós Róbert, 14,12 kg.

Sălăjeanul nostru a fost bine pregătit de competiţie şi având deja o experienţă în urma participării la diverse competiţii de pescuit în Sălaj, a prins 8 crapi şi 5 caraşi. Aceste capturi i-au adus un total de 42,96 de kilograme, fiind detaşat pe locul 1. Pe locul 2 s-a clasat Tar Andras cu 26,20 kg, podiumul fiind completat de Nicolae Compa cu 21,75 kg.

“Pentru mine, pescuitul înseamnă foarte mult şi este sportul meu preferat. Îmi plac competiţiile şi mereu plec din Jibou cu gândul că voi reuşi o clasare pe podium. Cu o momeală perfectă, la competiţia din Satu Mare am ajuns pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, având şi cea mai mare captură din concurs. Acest trofeu înseamnă mult pentru mine pentru că este primul din acest an. A fost primul concurs şi mă bucur că am luat locul 1. Sper să am rezultate la fel de bune în continuare”, ne-a declarat Soós Róbert.

Să spunem că jibouanul este un împătimit al acestui sport încă de când era copil şi se poate lăuda cu o performanţă asemănătore celei din Satu Mare. Astfel, la concursul Master Feeder of Sălaj a reuşit de asemenea cea mai mare captură din concurs.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare