Connect with us

ALTE SPORTURI

Legendele fotbalului românesc se pregătesc să facă spectacol la Zalău. Vezi de unde poţi cumpăra bilete


Un eveniment caritabil va avea loc duminică, 21 aprilie, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, pentru ajutorul lui Arnold Schlachter, fost culturist de performanţă. Mirel Rădoi, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu, Lucian Sânmărtean şi Adrian Mihalcea vor disputa un meci amical împotriva membrilor Federaţiei Române de Culturism


La finalul acestei săptămâni, la Zalău va avea loc un eveniment special, în scop caritabil. Astfel, duminică, 21 aprilie, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, legende ale fotbalului românesc vor veni să încânte publicul, împreună cu membri Federaţiei Române de Culturim şi Fitness. Totul este organizat pentru susţinerea lui Arnold Schlachter, fost culturist de performanţă care a fost diagnosticat cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă.

Mirel Rădoi, Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean, Jean Vlădoiu şi Adrian Mihalcea vor forma echipa “Legendele Fotbalului Românesc”, iar aceştia vor disputa un meci amical de minifotbal împotriva echipei “Prietenii lui Arnie”, formată din membri Federaţiei Române de Culturim şi Fitness.

Tot duminică va avea loc şi un turneu de minifotbal pentru copii, dar şi o demonstraţie de culturism şi fitness susţinută de campioni FRCF, Bogdan Fărcaş, Feri Andrasoni, Remus Heredeu, Georgiana Pădure, Alexandra Cozma şi Elena Hodacu. Mai mult, după încheierea activităţilor sportive, la final va avea loc şi o licitaţie de tricouri.

Pentru cei care doresc să participe la acest eveniment, biletul costă 20 de lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii. Biletele la evenimentul de duminică pot fi achiziţionate din următoarele locaţii:

  1. Centrul de Cultură şi Artă în intervalul orar luni – joi 8 – 16, vineri 8 – 13.30.
  2. Sala de fitness Dracula Gym din incinta Casei de Modă, etajul 3, lângă Lidl.
  3. La faţa locului respectiv, duminică, 21 aprilie, ora 13.

Evenimentul de duminică va debuta de la ora 14.00 cu turneul de minifotbal de copii, urmat de la 15.30 de demonstraţie de culturism şi fitness. De la ora 16.00 va avea loc meciul amical dintre “Legendele Fotbalului Românesc” şi “Prietenii lui Arnie”, pentru ca de la 17.30 să aibă o licitaţie de tricouri.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI