Connect with us

DIVERSE

Se ştiu echipele care vor participa la turneele de minifotbal, din vară


Dacă Autovip Garden, Dia Guard Divino şi Autoland Hosu vor lua startul la Campionatul Regional, la Cupa României va participa în premieră Boldor Florex Hida


Conform noului sistem de licenţiere, Campionatul de Minifotbal Onix are Licenţa A din partea FMR, astfel că din acest an are dreptul să trimită trei echipe la Campionatul Regional Nord-Vest. Deja aceste formaţii se cunosc, chiar dacă în Superligă au mai rămas de disputat şapte etape. Autovip Garden, Dia Guard Divino şi Autoland Hosu vor participa la începutul lunii iunie la Campionatul Regional Nord-Vest, care va avea loc la Floreşti, în perioada 7 – 9 iunie, iar cele trei reprezentate ale Sălajului vor încerca să facă o figură frumoasă şi chiar să obţină calificarea la turneul final al Campionatului Naţional.

În premieră, o altă echipă din Sălaj va participa la o competiţie naţională. Este vorba de Boldor Florex Hida, care deja şi-a asigurat prezenţa la turneul final al Cupei României, care se va desfăşura la Bacău, în perioada 28 – 30 iunie. Gruparea condusă de Andrei Boldor şi-a asigurat calificarea la turneul de la Bacău, în urma calificării în semifinalele Cupei României din Sălaj. În această fază au mai ajuns Autovip Garden, Dia Guard Divino şi Autoland Hosu, însă acest trei grupări vor lua startul la Campionatul Regional de la Floreşti, astfel că dreptul de participare la turneul final al Cupei îi revine echipei din Hida, indiferent de rezultatele pe care le va obţine în fazele finale ale Cupei din Sălaj. Până acum, Sălajul a trimis doar două echipe la Campionatele Regionale, iar anul trecut s-a obţinut şi cea mai bună performanţă, finala fiind una sălăjeană între Autovip Garden şi Dia Guard Divino, câştig de cauză având Autovip.

Să mai spunem că într-un clasament al FMR întocmit la finalul anului 2018, campionatul din Sălaj se află pe locul 4,  după Timiş, Sibiu şi Iaşi, cu un total de 279 de puncte, fiind în faţa unor campionate puternice din Bucureşti, Bistriţa sau Cluj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVERSE