Connect with us

HANDBAL

Horaţiu Paşca: “Meciul de la Bistriţa va fi disputat. Cu handbalul pe care îl joacă, HC Zalău poate încurca multe echipe”


Tehnicianul se aşteaptă la un joc strâns, la fel cum a fost acum două săptămâni la Zalău, când cele două echipe s-au întâlnit în sferturile Cupei României


La două săptămâni distanţă, HC Zalău şi Gloria Bistriţa se reîntâlnesc din nou într-un meci oficial, de data aceasta în etapa a XXII-a din Liga Naţională. Cele două grupări au mai jucat şi în sferturile Cupei României, iar atunci HC Zalău a câştigat cu 28 – 27 pe teren propriu.

De data aceasta, meciul are loc la Bistriţa, iar Gloria pare favorită. Însă, tehnicianul Horaţiu Paşca se aşteaptă la un joc disputat, dar speră ca echipa sa să îşi fructifice avantajul terenului propriu.

“Toate întâlnirile dintre HC Zalău şi Gloria Bistriţa au fost foarte disputate, fie că au avut loc la Bistriţa sau la Zalău. De fiecare dată, diferenţele de scor au fost mici şi cu siguranţă va fi un meci disputat şi duminică. HC Zalău joacă un handbal de calitate, cu care poate încurca pe multe echipe.  Având în vedere că jucăm acasă şi vom avea o sală plină alături de noi, ne dorim foarte mult să câştigăm. Suntem pe locul 4, dar încă nu ne gândim la cupele europene. Vrem să luăm fiecare meci în parte şi vom vedea unde ne vom clasa. Mai sunt de disputat cinci etape şi se pot întâmpla multe”, ne-a declarat Horaţiu Paşca.

Partida dintre Gloria Bistriţa şi HC Zalău se dispută duminică, de la ora 17.00, în Sala Sporturilor din Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in HANDBAL