Connect with us

DIVIZIA A1

Volei Municipal Zalău joacă din nou în Bucureşti


După ce miercuri a evoluat pe terenul lui Dinamo, gruparea de sub Meseş va juca la Steaua Bucureşti în prima etapă din returul play-off-ului. Va fi a şasea confruntare între cele două echipe, din acest sezon!


Volei Municipal Zalău a rămas în bătălia pentru titlu, după ce miercuri a câştigat cu 3 – 1 pe terenul lui Dinamo, în ultima etapă din turul play-off-ului. La trei zile distanţă, gruparea de sub Meseş joacă din nou în Capitală, urmând ca sâmbătă după-amiază să întâlnească pe Steaua Bucureşti, într-o partidă ce contează pentru prima etapă din returul play-off-ului.

Au mai rămas cinci “finale” din această fază a campionatului, iar formaţia antrenată de Andrzej Kowal se află la 3 puncte în spatele liderului Arcada Galaţi. În aceste condiţii, o victorie de 3 puncte este obligatorie sâmbătă, pentru ca zălăuanii să rămână în cursa pentru primul loc.

Va fi al şaselea duel din acest sezon, dintre Steaua şi Volei Municipal Zalău, sălăjenii având cinci victorii categorice. Însă, la ultimul joc de pe terenul Stelei, cel din penultima etapă a sezonului regulat, Volei Municipal a pierdut surprinzător cu 3 – 1!

Steaua Bucureşti se află pe ultimul loc în play-off şi nu prea mai are cum să urce în clasament, având în vedere că echipa de pe locul 5 – Dinamo – are un avans de 10 puncte.

Partida dintre Steaua Bucureşti şi Volei Municipal Zalău se dispută sâmbătă, de la ora 17.30, în Capitală şi urmează să fie televizată de Digi Sport.

În prima etapă din returul play-off-ului mai sunt programate jocurile: CSM Bucureşti – Arcada Galaţi şi Dinamo Bucureşti – SCMU Craiova.

Sâmbătă, ora 17.30, Sala Steaua “Mihai Viteazu”:

Steaua Bucureşti – CSVM Zalău

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1