Connect with us

FOTBAL

AS Chieşd redevine o forţă pe teren propriu


Formaţia condusă de Gheorghe Temian are punctaj maxim în cele trei partide disputate în acest retur, în propriul “fief”. După Steaua Cosniciu şi Olimpic Bocşa, AS Chieşd a câştigat la pas şi partida cu CS Ileanda şi a ajuns la 15 puncte


În turul de campionat, AS Chieşd a obţinut doar 6 puncte, însă şi-a schimbat evoluţia odată cu startul returului şi deja a strâns 9 puncte.

Gruparea condusă de Gheorghe Temian a redevenit o forţă pe teren propriu, acolo unde în această primăvară a câştigat cu Steaua Cosniciu, Olimpic Bocşa, iar duminică a trecut şi de CS Ileanda.

Gruparea de pe Someş a avut probleme de lot pentru acest meci, dar cu toate acestea a sperat la un rezultat pozitiv.

Prima repriză a fost echilibrată, dar s-a văzut o uşoară dominare din partea celor de la AS Chieşd, care au pus în pericol poarta lui Ciprian Petran printr-un şut bun al “căpitanului” Mihai Gui.

Următoarea ocazie a şi fost transformată în gol, iar scorul a fost deschis de Andrei Lăcătuş, care a marcat dintr-o lovitură liberă de la 20 de m.

La vestiare s-a intrat cu 1 – 0, iar la scurt timp după reluare, gazdele au şi rezolvat soarta învingătoarei.

Andrei Lăcătuş a ieşit din nou în evidenţă şi a luat o acţiune pe cont propriu, a trecut de mai mulţi adversari şi nu a putut fi deposedat decât prin fault în careul advers.

Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Ionuţ Moşincat, iar după ce s-a făcut 2 – 0, CS Ileanda a căzut psihic, dar şi fizic.

AS Chieşd şi-a propus să facă şi spectacol la fel ca şi în meciul cu Olimpic Bocşa şi a reuşit acest lucru. Ionuţ Moşincat a marcat pentru 3 – 0 în minutul 65 şi după alte 20 de minute a avut o incursiune pe care a finaliaz-o tot cu un gol.

La 4 – 0, AS Chieşd şi-a permis să se relaxeze, iar în prelungiri CS Ileanda a reuşit să marcheze golul de onoare prin Cosmin Bene.

Cu această victorie, AS Chieşd a rămas pe locul 10, dar este la două puncte de locul 8 ocupat de Ardealul Crişeni, adversarul din următoarea etapă.

De cealaltă parte, CS Ileanda ocupă locul 12, dar nu are emoţii, deoarece la finalul acestui campionat nu mai retrogradează nicio echipă, având în vedere că şi Flacăra Halmăşd a abandonat competiţia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL