Connect with us

Pescuit și Vânătoare

Jandarmii au sancţionat 6 pescari pentru încălcarea regimului piscicol


Miercuri, 10.04.2019, în urma unei acţiuni în cooperare cu A.J.V.P.S. Sălaj, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale la regimul piscicol, au fost aplicate 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 1800 de lei, conform O.U.G. nr. 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura


Doi bărbaţi, ambii în vârstă de 28 de ani, domiciliaţi în oraşul Jibou,  au fost sancţionaţi contravenţional pentru „neprezentarea permisului, licenţei sau autorizaţiei atunci când acestea sunt solicitate de către persoanele împuternicite să constate contravenţiile/infracţiunile”.

Aceştia au mai fost sancţionaţi pentru „pescuitul recreativ/sportiv al resurselor acvatice vii sub dimensiunile legale”.

De asemenea, trei bărbaţi cu vârsta de  25, 30, respectiv 59 de ani, domiciliaţi în oraşul Şimleu Silvaniei, oraşul Jibou, respectiv municipiul Zalău, au fost sancţionaţi contravenţional de către jandarmi.

Motivul pentru care au fost sancţionaţi este „neprezentarea permisului, licenţei sau autorizaţiei atunci când acestea sunt solicitate de către persoanele împuternicite să constate contravenţiile/infracţiunile”.

Totodată, un bărbat de 54 de ani, domiciliat în municipiul Zalău, a fost sancţionat contravenţional pentru „încălcarea condiţiilor prevăzute în permis, autorizaţie şi/sau licenţă”, respectiv pescuirea cu 5 undiţe.

Persoanele sancţionate au fost depistate în zona râului Crasna şi a lacului de acumulare Vârşolţ.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Pescuit și Vânătoare