Connect with us

Ştiri din Sălaj

SIMEX, prezentă la cea mai mare expoziţie de mobilă din lume!


Dumitru Blaga – directorul general de la SC Simex SA – şi directorul comercial Gabriel Antoniu Lavrincic al cunoscutei societăţii din Şimleu Silvaniei vor fi prezenţi la Salonul Internaţional de Mobilă „Salone Milano 2019″, considerat cea mai mare expoziţie din lume, unde se dă tonul în „moda mobilei”. În Italia, SIMEX expune noul brand de mobilă “MOOD”


Începând de marţi şi până sâmbătă, în Italia are loc Salonul Internaţional de Mobilă „Salone Milano 2019″, unde sunt expuse mobile produse de cele mai cunoscute branduri din întreaga lume.

De fapt, expoziţia de la Milano este considerată a fi cea mai mare de pe mapamond şi unde se dă tonul în „moda mobilei”.

În această lume selectă, este prezentă şi o companie românescă şi care are acţionarat 100% românesc.

Spre cinstea noastră şi a celor care o conduc, SC Simex SA Şimleu Silvaniei ţine steagul ridicat, astfel că la complexul expoziţional „ISALONI” din Rho, Milano, compania condusă de Dumitru Blaga expune noul brand de mobila „MOOD”.

Devenit deja un brand internaţional, brandul de mobilă românesc „MOOD” a cunoscut un mare succes după expozițiile internaționale de la Koln și Budapesta, unde prezenţa companiei sălăjene s-a reflectat în colaborări pe o rază lungă, din Uniunea Europeană până în India.

“MOOD by SIMEX” este conceput sub semnătura cunoscutului designer român – Constantin Alupoaei, de la studioul IZZI DESIGN BOX din București.

Deşi în ultimii ani moda a cunoscut o schimbare rapidă, SIMEX a evoluat astfel încât să satisfacă nevoile din ce în ce mai diversificate ale omului, diversificări cu o uşoară tendinţă spre modern, cu o cerinţă de mobilier de calitate, iar noua identitate reflectă această evoluţie.

Evoluţia pune în evidenţă faptul că SIMEX este o companie modernă, cu încredere în viitor.

Noul brand “MOOD” intră pe piaţă cu un portofoliu format din trei familii: Linea, Forma si Edge.

“România a fost o mare producătoare de mobilă. Tradiția meșteșugului de mobilă românească era recunoscută peste tot în lume. După 1989, fabricile de prelucrare a lemnului au fost puse pe butuci. A venit Holzindustrie Schweighofer. Taie lemnul din pădure şi alimentează fabricile de profil din Austria. Ikea se întinde tot mai mult. De ani de zile occidentul luptă să transforme ţara noastră într-o piaţă de desfacere. Globalismul a pus industria mobilei din România pe butuci. În aceste condiţii, compania SIMEX din Şimleul Silvaniei, cu acţionarat 100% românesc, a rămas ultima fabrică de profil din România, care în pofida greutăţilor, se încăpăţânează să meargă înainte”, a subliniat Gabriel Antoniu Lavrincic – directorul comercial de la SC Simex SA.

Succesul venit de pe… frontul de Vest nu face de cât să consolideze compania de la poalele Măgurii, care este o marcă cunoscută şi cerută de ani buni şi în Est, acolo unde SIMEX exporta cea mai mare parte din mobila clasică din lemn masiv de stejar produsă în Sălaj!

De fapt, relaţiile temeinice cu partenerii din Estul Europei s-au fructificat recent şi prin vizita la Şimleu Silvaniei a unei delegaţii speciale alcătuite din Valery Ivanovich Kuzmin – ambasadorul Federaţiei Ruse în România – şi Pavel Alekseenko secretar în cadrul Ambasadei Federaţiei Ruse.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj