Connect with us

Culturism

Mirel Rădoi, Lucian Sânmărtean, Miodrag Belodedici, Jean Vlădoiu şi Adrian Mihalcea participă la o acţiune caritabilă în Zalău!


Sălăjenii vor avea ocazia să urmărească în “acţiune” legende ale fotbalului românesc, care vor disputa un meci amical împotriva unei echipe formată din membri ai Federaţiei Române de Culturism şi Fitness. Totul se va desfăşura în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, evenimentul fiind organizat pentru Arnold Schlachter. Toate încasările vor fi donate pentru ajutorul fostului culturist


La finalul săptămânii viitoare va avea loc un eveniment de gală la Zalău. Astfel, duminică, 21 aprilie, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău va avea loc un meci de minifotbal între o echipă formată din legende ale fotbalului românesc şi o echipă formată din membri ai Federaţiei Române de Culturism şi Fitness. Evenimentul este organizat pentru Arnold Schlachter.

Printre numele sonore care vor participa la acest eveniment se numără selecţionerul Naţionalei de Tineret, Mirel Rădoi, dar şi “magicianul” Lucian Sânmărtean sau fostul dinamovist Adrian Mihalcea. La acest eveniment o să fie prezenţi şi foştii internaţionali Miodrag Belodedici sau Jean Vlădoiu.

Dacă pe ultimii doi, sălăjenii i-au mai putut vedea “la lucru” cu ocazia Cupei Viitorul, Rădoi, Sânmărtean şi Mihalcea vor veni în premieră la Zalău. La acest eveniment ar putea participa şi cei doi preşedinţi, Răzvan Burleanu (preşedinte FRF) şi Gabriel Toncean (preşedinte FRCF).

Evenimentul special de sâmbătă nu va cuprinde doar meciul de gală. Astfel, începând cu ora 14.00, va avea loc un turneu de minifotbal, după care de la ora 15.30 o să fie o demonstraţie de culturism şi fitness. Demonstraţia va fi susţinută de campionii FRCF Bogdan Fărcaş, Feri Andrasoni, Remus Heredeu, Georgiana Pădure, Alexandra Cosma şi Elena Hodacu.

După această demonstraţie de culturism şi fitness, de la ora 16.00 va avea loc meciul amical dintre Legendele Fotbalului Românesc (echipa Federaţiei Române de Fotbal) şi Prietenii lui Arnie (echipa Federaţiei Române de Culturism şi Fitness).

Evenimentul special se va încheia cu o licitaţie de tricouri ce va începe de la ora 17.00. Pentru cei care doresc să asiste la acest eveniment, preţul unui  bilet de intrare va fi 20 de lei pentru adulţi şi 5 lei pentru copii.

Să spunem că evenimentul este unul caritabil, iar toate fondurile obţinute vor fi donate lui Arnold Schlachter, fost culturist de performanţă, preşedintele Clubului Sportiv Dracula GYM Zalău, jurnalist la televiziunea locală online ZTV.ro şi corespondent Antena 1&3.

Arnie a fost diagnosticat în luna februarie cu tumoare cancerigenă agresivă invazivă (organe afectate: corzi vocale, laringe, faringe, trahee şi esofag; a necesitat reconstrucţie de esofag. Toate aceste organe au fost îndepărtate în urma a trei operaţii la care a fost supus în mai puţin de două luni, în Statele Unite ale Americii. Din păcate, boala a fost depistată în stare avansată.

Reamintim că Arnold Schlachter a practicat culturismul, încă din anul 1993 şi a avut rezultate bune şi la Campionatele Regionale şi Naţionale. Sportivii clubului Hercules GYM Zalău la acea vreme au avut medalii la competiţiile de anvergură din România. De câţiva ani, Arnie a devenit arbitru, ultima dată a arbitrat la Campionatul Naţional de Culturism şi Fitness – Masters din anul 2016, desfăşurat la Şimleu Silvaniei.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 10 aprilie.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Culturism