Connect with us

DIVIZIA A1

Filip Despotovski: “Ne interesează doar victoria cu Volei Municipal Zalău”


Voleibalistul macedonian de la Dinamo Bucureşti spune că echipa sa se gândeşte doar la victorie în fiecare meci, iar jocul cu gruparea zălăuană nu o să fie o excepţie


Deşi ocupă doar locul 5 în playoff, Dinamo Bucureşti este capabilă de rezultate foarte bune, dovadă fiind şi vicotria în faţa Arcadei Galaţi. Echipa din capitală a revenit de la 0 – 2 la seturi şi a învins echipa gălăţeană cu 3 – 2, iar în această etapă, bucureştenii vor avea parte de un nou meci dificil, împotriva celor de la Volei Municipal Zalău.

Dinamoviştii au moralul ridicat înaintea acestui duel, având în vedere că vin după o victorie în trei seturi în faţa “rivalilor” de la Steaua Bucureşti.

Înaintea meciului cu Volei Municipal Zalău, Filip Despotovski – unul dintre cei mai valoroşi jucători de la Dinamo – este încrezător că echipa sa poate câştiga împotriva fostului lider din Divizia A1 şi spune că Dinamo Bucureşti se gândeşte doar la victorie în fiecare meci.

“Noi suntem o echipă foarte puternică. Nu am avut norocul să fim toţi de la început şi suntem în formula aceasta doar de 2 – 3 luni şi de aceea jucam aşa cum jucăm. Avem momente foarte bune, dar şi momente cu multe căderi. Oricum, consider că avem o echipă valoroasă şi ne putem bate cu orice echipă din campionat. Chiar dacă suntem pe locul 5, pe noi nu ne interesează cine se bate la campionat sau la medalie. Jucăm la victorie cu toate echipele, doar victoria ne interesează şi în meciul cu Volei Municipal Zalău”, ne-a declarat Filip Despotovski.

Duelul dintre Dinamo Bucureşti şi Volei Municipal Zalău va avea loc azi, de la ora 18.00, în Sala “Dinamo” din Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1