Connect with us

Ştiri din Sălaj

Casă în flăcări la Jibou


Marți seara, pe strada Traian din orașul Jibou a avut loc un incendiu violent. Intervenția promptă a pompierilor a limitat valoarea pagubelor materiale


Aseară, la ora 21.26, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o gospodărie de pe strada Traian din oraşul de pe Someş.

La fața locului au fost trimise două echipaje de intervenție cu autospeciale de stingere cu apă și spumă (ASAS).

Incendiul a fost declanșat la bucătăria de vară, iar flăcările s-au extins rapid la acoperiș, dar și la alte anexe gospodărești.

Când pompierii au ajuns pe strada Traian, incendiul se manifesta la acoperișul bucătăriei de vară, pe o suprafață de aproximativ 18 metri pătraţi, dar și la acoperișul unei anexe alăturate, pe suprafață de aproximativ 10mp.

Într-un final, focul a fost lichidat. Nu au existat victime, dar au fost înregistrare pagube materiale.

“Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică, mai exact depozitarea necorespunzătoare a unor materiale incandescente – cărbuni nestinşi în apropierea unor materiale combustibile. Au ars aproximativ 45 mp din acoperişurile bucătăriei de vară şi al unei anexe, piese de mobilier”, a menţionat Lucian Jacodi – purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj.

De precizat faptul că un alt incendiu violent a avut loc aseară în Sălaj, cam în aceeaşi perioadă.

Astfel, o oală nesupravegheată la foc a declanşat un incediu la o garsonieră din municipiul Zalău, soldat cu o victimă. Vezi AICI mai multe pe acest subiect.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj