Connect with us

DIVIZIA A1

Vasile Coţa: “Am făcut un meci foarte bun la Galaţi. Eu încă mai sper la titlu”


Deşi Volei Municipal Zalău a pierdut cu 3 – 1 în deplasarea de la Arcada, preşedintele  grupării zălăuane consideră că echipa sa a făcut un meci foarte bun. Plin de optimism, Vasile Coţa crede că Volei Municipal Zalău are în continuare şanse reale la câştigarea campionatului, chiar dacă acum Zalăul are de recuperat 5 puncte până la primul loc


Cu Vasile Coţa preşedinte, Volei Municipal Zalău a terminat anul trecut doar pe locul 4 în Divizia A1 şi a înregistrat cea mai slabă clasare din istoria recentă a echipei.

În vară, gruparea de sub Meseş şi-a întărit semnificativ lotul şi a devenit favorită certă la titlul de campioană a României. Drept urmare, în returul sezonului regulat a avut chiar şi 9 puncte avans faţă de urmăritoare, dar a ajuns să înceapă play-off-ul doar cu un punct în faţa rivalelor SCMU Craiova şi Arcada Galaţi.

Este clar de înţeles că situaţia nu s-a ştiut gestiona de către conducerea administrativă şi de cea tehnică, iar Volei Municipal a luat-o la vale şi săptămâna trecută a pierdut două meciuri extrem de importante cu SCMU Craiova şi Arcada Galaţi.

Înfrângerea de la Galaţi a făcut ca Zalăul să coboare pe locul 3 şi să se îndepărteze la 5 puncte de liderul SCMU Craiova.

“Meciul de la Galaţi a fost strâns şi a fost o luptă. Echipa s-a luptat dar din păcate nu am reuşit să câştigăm. Băieţii s-au mobilizat şi au jucat bine la Galaţi, dar se întâmplă în sport să mai şi pierzi. Am făcut un meci foarte bun, dar să nu uităm că şi Arcada are un lot valoros”, ne-a declarat Vasile Coţa.

Şapte etape au mai rămas de jucat din acest play-off, iar preşedintele de la CS Volei Municipal este optimist că echipa pe care o conduce mai poate câştiga titlul.

“Avem în continuare şanse la titlu, dar trebuie să fim lăsaţi să jucăm. Eu sunt optimist că cele 5 puncte se pot recupera. Încă mai sunt 7 etape şi în joc sunt 21 de puncte. Acum jucătorii sunt afectaţi, fiindcă toţi îşi doresc să câştigăm titlul, dar sperăm să ne revenim. Este obligatoriu să câştigăm cele 3 puncte în meciul cu CSM Bucureşti”, a mai spus Vasile Coţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1