Connect with us

Ştiri din Sălaj

Drama unui tânăr care a încercat să-şi salveze casa aflată în flăcări


Are doar 18 ani, dar a dat dovadă de mult curaj, intrând în flăcările care cuprinseră locuinţa. Din păcate, tânărul din Sălaj a căzut în “ghearele focului”, suferind arsuri grave pe aproximativ 50 % din suprafaţa corpului. Acum, oamenii cu suflet mare pot să-l ajute în cadrul unui eveniment special ce va avea loc în acest weekend la Clubul Millenium din Zalău


Un tânăr de doar 18 ani are nevoie de ajutorul nostru, Mihai Blaga este numele lui, este din Romita, comuna Românaşi şi este elev la Liceul Tehnologic “Mihai Viteazul” din Zalău.

La data de 19 martie, tânărul a încercat să stingă flăcările ce au cuprins casă, însă, în încercarea lui de a salva casa şi bunuri care mai puteau fi salvate, Mihai a căzut în “ghearele focului”.

Tânărul a suferit arsuri grave pe 50% din suprafaţa corpului şi a ajuns la Spitalul Judeţean de la Zalău, acolo de unde a fost trimis de urgenţă la Bucureşti, la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, fiind internat la Terapie Intensivă.

A suferit arsuri grave şi are nevoie de intervenţii chirurgicale atât la mâini, cât şi la picioare, dar şi de medicamente, pansamente şi mănuşi speciale pentru arsuri, cicatrici.

Pentru ajutorarea lui Mihai, sora lui, Ioana Blaga a cerut ajutorul oamenilor cu inima mare care vor să-l ajute pe Mihai să se facă bine.

“Ne este foarte greu, deoarece costurile tratamentelor sunt mari, iar noi în acest moment nu dispunem de aceşti bani, dar îmi doresc din tot sufletul ca frăţiorul meu, Mihai, să se facă bine şi să nu mai aibă suferinţele pe care le are acum. A suferit prea mult şi nu merită aşa ceva frăţiorul meu scump şi drag. Dacă vrei să îmi ajutaţi fratele să se facă bine, vă rog din suflet ajutaţi-l donând cât este cu putinţă. Chiar are nevoie. Vă rog din suflet să vă rugaţi pentru el să se facă bine”, se arată în mesajul postat pe facebook de Ioana Blaga.

Să spunem că lumea s-a mobilizat şi sâmbătă, 6 aprilie, la Club Millenium din Zalău va fi o seară specială cu invitaţi de marcă, iar încasările din seara respectivă vor fi donate pentru ajutorarea lui Mihai.

Cei care doresc, pot face donaţii în contul deschis la Banca BRD, pe numele Blaga Ioana Alexandra: RO33BRDE330SV83781433300.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj