Connect with us

ARTE MARTIALE

Karateka şimleuani, 6 medalii la Naţionale


Sportivii de la Clubul Copiilor şi CS Omega Şimleu Silvaniei au reuşit să urce pe podium atât în probele de kumite, cât şi la Shobu Ippon, la juniori, minicadeţi şi copii


În perioada 29 – 31 martie 2019, s-a desfăşurat ediţia din acest an a Campionatului Naţional de Karate Shotokan, al Comisiei W.S.F. din cadrul Federaţiei Române de Karate.

Evenimentul a fost găzduit de către Sala Sporturilor din Piteşti şi a reunit aproape 500 de sportivi din întreaga ţară, care s-au întrecut în probe de kata şi kumite (W.K.F. şi SHOBU IPPON) individual şi echipe.

A fost un concurs de nivel înalt, cu meciuri frumoase, cu sportivi bine pregătiţi, categorii cu peste 20 de competitori, unde fiecare dorea să urce pe podium, iar dorinţa lor se vedea prin implicarea de care dădeau dovadă pe tatami.

Delegaţia şimleuană, a Clubului Copiilor şi C.S. Omega, a totalizat 7 sportivi însotiţi de subsemnatul, iar efortul lor a fost răsplătit cu 6 medalii, astfel: Aur pentru juniorul Ilinca Marius la ambele secţiuni de kumite, argint pentru Cherecheş Marius, kumite Shobu Ippon minicadeţi, bronz Cionca Gabriel, tot Shobu Ippon copii şi de doua ori bronz pentru juniorul Moldovan Alexandru de la Jibou.

Foarte aproape de treptele podiumului s-au aflat şi cadeta Pop Tania şi copiii Cosma David şi Bal Matei, care au obţinut câte un onorabil loc IV.

Personal, mă declar mulţumit de prestaţia sportivilor noştri, având în vedere nivelul foarte ridicat al concursului şi eforturile pe care le-am făcut pentru a ajunge la Piteşti.

Le mulţumesc din suflet celor care ne-au sprijinit şi de asemenea părinţilor acestor sportivi, părinti care nu ezită niciodată să fie alături de noi la toate acţiunile pe care le desfăşurăm.

Cu aceste rezultate suntem îndreptăţiţi să participăm la mondialele din mai de la Bucureşti.

Felicitări tuturor sportivilor noştri şi mult succes în pregătire!

Articol realizat de prof. Gheorghe POP

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE