Connect with us

Ştiri din Sălaj

Viceprim-ministrul României vine în Sălaj să semneze contractul de finanţare pentru reabilitarea Cinematografului Scala


În cursul zilei de joi, viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu va vizita mai multe obiective din judeţul Sălaj. Printre altele, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice va inaugura sala de sport de la Surduc, după care va semna un contract de finanţare pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea Cinematografului Scala din municipiul Zalău!


Nu ştim dacă există o legătură cu faptul că ţara noastră se pregăteşte de campanie electorală.

Ştim, însă, că unul dintre cei mai importanţi oameni din stat va fi prezent pe data de 4 aprilie în Sălaj.

Astfel, în cursul zilei de joi, viceprim-ministrul Vasile-Daniel Suciu, cel care este şi ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, va vizita mai multe obiectiva din judeţul nostru.

Mai întâi, de la ora 10.00, viceprim-ministrul României va inaugura sala de sport cu o capacitate de 180 de locuri din comuna Surduc, finalizată recent prin bani de la Compania Naţională de Investiţii (CNI).

La prânz, mai exact de la ora 12.00, Vasile-Daniel Suciu va vizita un alt obiectiv important din judeţ, finanţat tot prin CNI.

Este vorba de Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, care a fost reabilitată, modernizată şi dotată cu bani de la statul român.

La ora 13.oo, va avea loc o altă întâlnire importantă cu administraţia condusă de Ionel Ciunt.

Motivul: semnarea unui contract de finanţare pentru reabilitarea, modernizarea, dotarea şi extinderea Cinematografului Scala din municipiul Zalău!

Evenimentul va fi urmat de o conferinţă de presă, ce va avea loc la sediul Primăriei  Municipiului Zalău)·

În fine, la Sala Porolissum din cadrul Consiliului Judeţean Sălaj, va avea loc o întâlnire cu autorităţile publice locale, dar şi cu autorităţile judeţene.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj