Connect with us

ARTE MARTIALE

FOTO. Karateka de la CS Dani San Zalău, 27 de clasări pe podium la Naţionale!


Sportivii pregătiţi de Dan Lucian Chiş au reuşit performanţe notabile la competiţia desfăşurată la Piteşti şi au reuşit să obţină nu mai puţin de 3 medalii de aur, două medalii de argint şi 22 de medalii de bronz


După ce în urmă cu aproximativ două luni, Clubul Sportiv Dani San Zalău a împlinit 10 ani de activitate, sportivii pregătiţi de Dan Lucian Chiş s-au aflat la startul Cupei Oraşului Simeria, competiţia la care au obţinut 18 medalii, având astfel un moral bun înaintea Naţionalelor.

Campionatul Naţional de Karate-do WSF a avut loc în perioada 29 – 31 martie şi a fost găzduit de către Sala Sporturilor din Piteşti.

La start s-a aflat  peste 450 de sportivi care s-au întrecut în cele peste 1.250 de probe propuse de organizatori, atât la individual, cât şi pe echipe.

La ediţia din acest an, Clubul Sportiv Dani San Zalău a deplasat un lot format din 20 de sportivi, obiectivul fiind clasarea pe podium, ceea ce asigura calificarea la Campioantul Mondial de la Bucureşti din luna mai.

Acest obiectiv a fost îndeplinit cu succes, iar karateka de la CS Dani San au obţinut nu mai puţin de 27 de clasări pe podium. Dintre cei 20 de sportivi deplasaţi la Piteşti, Darius Goron, Andrei Creţ şi Sebastian Stejan au reuşit cele mai bune clasări, urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Darius Goron a obţinut aurul în proba de kata individual, Andrei Creţ a cucerit primul loc la proba de kumite W.K.F, în timp ce Sebastian Stejan a cucerit medalia de aur la kumite Shobu Ippon.

“Obiectivul nostru era să ne calificăm pentru Campionatul Mondial ce va avea loc în Bucureşti în acest an, în luna mai. Mă bucur că am reuşit să ne îndeplinim obiectivul, copiii au avut meciuri extrem de grele, împotriva unor sportivi de la cluburi mai bine susţinute financiar, însă, copiii chiar s-au descurcat bine şi chiar au fost câteva meciuri foarte bune, păcat că nu au fost televizate, sperăm să fie pe viitor”, ne-a declarat Dan Chiş.

CS Dani San: Andrei Chiş, Darius Goron, Mihail Chiş, Sebastian Stejan, Samuel Benţa, Andrei Creţ, Luca Moldovan, David Almăşan, Darius Hegheduş, Rareş Puşcaş, Erik Sava, Matei Tătar, Alexandru Chende, Andreea Chende, Ştefania Costea, Mirela Murcezan, Ariana Galea, Larisa Borbe, Daciana Făgăraşi şi Daria Făgăraşi. Antrenor: Dan Lucian Chiş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ARTE MARTIALE