Connect with us

Fără categorie

Raluca Kelemen, decisivă la calificarea Zalăului în “careul de aşi” al Cupei României!


Portăriţa Zalăului a făcut un meci mare cu Gloria Bistriţa, în care a avut intervenţii foarte bune, a apărat două aruncări de la 7 m, iar în ultimele secunde a blocat şi aruncarea Laurei Pristăviţă, în urma căreia HC Zalău s-a impus cu 28 – 27 şi s-a calificat la turneul final al Cupei României


Performanţă notabilă pentru HC Zalău, care duminică după-amiază s-a calificat la turneul final al Cupei României, după ce a câştigat partida din sferturi cu Gloria Bistriţa, care s-a disputat în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”.

La acest rezultat, un mare aport l-a avut şi “portăriţa” Raluca Kelemen, care a avut intervenţii foarte bune şi a contribuit decisiv la calificarea Zalăului.

“De data aceasta, Raluca Kelemen a ajutat foarte mult echipa, inclusiv în final şi o felicit pentru evoluţia pe care a avut-o”, a spus la final Gheorghe Tadici

Goalkeeper-ul de la HC Zalău a parat şi două aruncări de la 7 m, dar cea mai importantă intervenţie a avut-o cu 7 secunde înainte de final, când a blocat aruncarea de pe semicerc a Laurei Pristăviţă, astfel că scorul a rămas 28 – 27 şi gruparea de sub Meseş a obţinut biletele pentru turneul final al Cupei României.

“Mă bucur că am putut să îmi ajut echipa. A fost un meci intens şi echilibrat, dar acum din fericire drumul nostru continuă spre turneul final. A fost o atmosferă extraordinară şi le mulţumim suporterilor pentru că au fost alături de noi în fiecare secundă din acest meci”, ne-a declarat Raluca Kelemen.

O aruncare de la 7 m a mai apărat şi “portăriţa” Adina Sabău, în timp ce Paula Teodorescu nu a evoluat în acest meci, fiind încă nerefăcută după o accidentare.

Să mai spunem că HC Zalău a avut şi trei goluri avans, 28 – 25 cu mai puţin de trei minute înainte de final, dar Gloria a revenit şi cu 30 de secunde înainte de final, scorul era 28 – 27. Gloria a avut ultimul atac, iar Horaţiu Paşca a solicitat time-out, dar HC Zalău a scăpat cu bine, după ce Raluca Kelemen a parat aruncarea de pe semicerc a experimentatei Laura Pristăviţă.

 

 

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in Fără categorie