Connect with us

FOTBAL

FOTO. Szabo Roland, gol decisiv pentru AS Carastelec în derby-ul zonal de la Camăr


Jucătorul celor de la AS Carastelec a adus trei puncte importante echipei sale, prin care Szabo Szilard şi compania au “scăpat” de ultimul loc


Camăr şi Carastelec sunt două localităţi despărţite de doar câţiva km. Şi în clasamentul Seriei Vest din Liga a V-a, cele două echipe erau despărţite doar de câteva puncte, astfel că duelul de duminică a fost mai mult decât un derby zonal.

În aceste condiţii, partida a fost una echilibrată, iar în prima repriză s-au consemnat puţine ocazii de gol şi scorul pauzei a fost 0 – 0.

Echilibrul a persistat şi în partea secundă, iar partida se îndrepta spre un rezultate de egalitate, unul care părea mulţumitor pentru ambele tabere.

Până la urmă, AS Carastelec a dat lovitura pe terenul Camărului şi s-a impus cu 1 – 0, graţie golului marcat de Szabo Roland.

Victoria a fost şi mai importantă pentru echipa din Carastelec, care după această etapă a scăpat de ultimul loc pe care l-a predat celor de la Olimpic Gîrceiu.


Kemer Camăr – AS Carastelec 0 – 1 (0 – 0)

A marcat: Szabo Roland (‘73)

Kemer: Kallai Iosif – Budai Augustin, Lorincz Attila, Olah Sandor, Lukacs Gheorghe, Horvat Romeo, Lukacs Claudiu, Varga Alexandru, Gabriel Puşcaş, Bede Arnold şi Szekrenyes Bence (cpt.). Rezerve: Balla Ferenc, Alexandru Duca, Tiberiu Varga, Gal Robert şi Janos Andrei. Delegat: Marcel Megu

AS Carastelec: Ionuţ Maier – Szabo Szilard (cpt.), Kovacs Zoltan, Kocsis Csaba, Lazar Istvan, Szabo Roland, Szabo Mark, Vlad Săuca, Barta Mark, Kovacs Roland şi Szabo Richard. Rezerve: Balla Istvan, Kovacs Laszlo, Gal Lorand, Kelemen Levente, Szabo Szabolcs, Vasile Giurgiu şi Szabo Andras. Delegat: Kovacs Laszlo

Au arbitrat: la centru: Raul Horvat (Zalău), asistenţi: Călin Argyelan (Suplacu de Barcău) şi Vider Melinda (Crasna)

Observator AJF: Vig Zoltan (Zalău)

Jucătorul meciului: SZABO ROLAND


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL