Connect with us

DIVIZIA A1

Laurenţiu Lică: “Am obţinut o victorie importantă la Zalău”


Valorosul voleibalist al celor de la SCMU Craiova consideră victoria de pe terenul Zalăului ca fiind una importantă în economia meciurilor viitoare din play-off


Miercuri seara, în derby-ul etapei din Divizia A1 la volei masculin, SCMU Craiova a reuşit să câştige derby-ul de la Zalău şi a devenit noul lider al campionatului.

Oltenii au un avans de două puncte faţă de Volei Municipal Zalău, echipa aflată pe locul secund.

La Zalău, pentru SCMU Craiova, arma principală a fost din nou, Laurenţiu Lică. Valorosul internaţional a reuşit 22 de puncte pentru echipa sa, fiind decisiv în victoria obţinută de craioveni, sub Meseş.

Cu toate acestea, chiar dacă Craiova a urcat pe locul 1 după o victorie importantă, Lică este rezervat şi consideră că încă nimic nu este câştigat sau pierdut, de niciuna dintre echipele fruntaşe.

“Am obţinut o victorie importantă în economia meciurilor viitoare din play-off, mai ales că deplasarea la Zalău a picat la mijlocul săptămânii, după un meci greu, acasă cu Dinamo. Sperăm să putem ţine ritmul play-off-ului cu meciuri atât de disputate. Mai sunt opt meciuri, aşa că nimic nu este câştigat sau pierdut, de niciuna din echipele aflate în fruntea clasamentului”, ne-a declarat Laurenţiu Lică.

Pentru Volei Municipal Zalău urmează derby-ul de la Galaţi, împotriva Arcadei, în timp ce la finalul săptămânii, SCMU Craiova primeşte vizita echipei Steaua Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1