Connect with us

FOTBAL

FOTO. CS Hida s-a desprins în repriza secundă şi a obţinut o victorie clară în faţa Cetăţii din Buciumi


Echipa pregătită de Cornel Onaţ s-a jucat cu ocaziile în prima repriză şi Cetatea chiar a avut o ocazie importantă de a deschide scorul în prima parte. Până la urmă, gazdele au obţinut un succes categoric şi obţin o victorie meritată


După un rezultat surprinzător la Năpradea, acolo unde a obţinut doar un rezultat de egalitate, pentru CS Hida a urmat jocul de duminică cu Cetatea Buciumi.

În tur, formaţia pregătită de Cornel Onaţ a reuşit să se impună cu 3 – 0 şi era mare favorită şi pentru disputa din retur.

Astfel, în echipamente noi şi plini de entuziasm, jucătorii echipei gazdă au început în forţă jocul, însă, Ionuţ Pop, Andrei Boldor sau Takacs Alexandru nu au reuşit să-l învingă pe portarul Dan Maxim, cel care a avut mai multe intervenţii salvatoare.

Oaspeţii de la Cetatea Buciumi au jucat pe cartea contraatacului, iar Răzvan Lazăr a fost foarte aproape să deschidă scorul, însă, Marius Luca a intervenit şi l-a blocat pe atacantul Cetăţii din Buciumi, iar scorul a rămas 0 – 0.

Până la pauză, ambele echipe au avut şansa de a deschide scorul, însă, fără efect, astfel că la vestiare s-a intrat cu un scor alb.

După revenirea de la cabine, jocul a fost controlat în continuare de CS Hida şi “centralul” Cristian Mihăilescu a acordat gazdelor o lovitură de la 11 m, însă, în urma unei consultări cu “asistentul” Adrian Iancău, centralul a revenit asupra deciziei şi până la urmă a fost doar o repunere de la colţul careului de 6 m.

Totuşi, eforturile gazdelor au fost răsplătite câteva minute mai târziu. Astfel, la un corner, Dorin Pop a centrat perfect pentru Ioan Unguruşan care a marcat din vole pentru 1 – 0. A fost golul de care au avut nevoie gazdele pentru a se dezlănţui.

Astfel, cu 10 minute înainte de final, Takacs Alexandru şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, pentru ca acelaşi jucător să-l servească perfect pe Dorel Pintea, pentru un 3 – 0 categoric.

În final, oaspeţii au avut şansa golului de onoare, însă, Dorin Bîrsan s-a aflat la post şi jocul s-a încheiat cu acelaşi scor ca şi în tur.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 27 martie.


Cornel Onaţ, antrenor CS Hida: „A fost un meci pe care l-am controlat de la un capăt la celălalt. Am făcut un meci foarte bun, sunt mulţumit de jocul prestat de băieţi şi sper să continuăm tot aşa. A fost şi decizia ciudată a centralului care a dictat penalty şi a revenit asupra deciyiei, însă, până la urmă, asta nu a contat. Am fost peste Cetatea Buciumi la toate capitolele, deoarece ei nu şi-au creat nicio ocazie clară, doar au încercat să profite de erorile noastre din apărare. În aceste condiţii, consider că scorul putea şi fi mai mare. Suntem departe de locul 1, însă, pentru acest retur ne propunem să urcăm cât mai mult în clasament şi să terminăm campionatul pe unul dintre primele patru locuri”.


CS Hida – Cetatea Buciumi                    3 – 0 (0 – 0)

Au marcat: Ioan Unguruşan (‘61), Takacs Alexandru (‘80) şi Dorel Pintea (‘83)

CS Hida: Dorin Bîrsan – Andrei Clepa, Cristian Puşcaş, Ioan Unguruşan, Marius Luca, Cristian Moldovan, Dorel Boldor, Dorin Pop, Takacs Alexandru (cpt.), Ionuţ Pop şi Andrei Boldor. Rezerve: Bogdan Căţănaş – Cornel Onaţ, Sergiu Onaţ, Cristian Şomai, Daniel Goste, Dorel Pintea şi Emanuel Rus. Delegat: Florian Midi

Cetatea: Dan Maxim – Sabin Ştirb, Aurel Ciupe, Andrei Puie, Răzvan Lazăr, Natanael Ciupe (cpt.), Cristian Sabou, Dan Filip, Marius Pop, Pavel Muste şi Cosmin Lemeni. Rezerve: Iuliu Miere, Dănuţ Ciupe, Alex Piroi şi Aurel Holhoş. Delegat: Ioan Eugen Lazăr

Au arbitrat: la centru: Cristian Mihăilescu (Zalău) asistenţi: Adrian Iancău (Derşida) şi Răzvan Lazăr (Tihău)

Observator AJF: Dinu Moldovan (Jibou)

Jucătorul meciului: TAKACS ALEXANDRU


 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL