Connect with us

DIVIZIA A1

Ciprian Matei: “Jocul cu Steaua l-am făcut noi mai uşor prin serviciul nostru. Fiecare meci va fi ca o finală în acest play-off”


Voleibalistul consideră că Volei Municipal Zalău s-a mobilizat mult mai bine înaintea jocului cu Steaua, după ce în finalul sezonului regulat a pierdut cu 3 – 1 în faţa bucureştenilor


 Volei Municipal Zalău a început play-off-ul cu dreptul şi sâmbătă după-amiază a câştigat cu un categoric 3 – 0 jocul de pe teren propriu cu Steaua Bucureşti.

În faţa acestei echipe, gruparea de sub Meseş a pierdut în finalul sezonului regulat cu 3 – 1, însă acum, elevii lui Andrzej Kowal au fost mult mai concentraţi asupra jocului, mai ales că în această fază a campionatului, punctele sunt şi mai preţioase.

”Jocul cu Steaua l-am făcut noi mai uşor prin serviciul nostru şi era normal să îl câştigăm deoarece am jucat acasă. A fost un meci important, la fel ca şi celelalte care vor urma. Din păcate înfrângerea de la Steaua, din finalul sezonului regulat ne-a costat foarte mult, dar am realizat ceea ce înseamnă pentru noi în economia campionatului. Ne-am mobilizat mai bine şi ne bucurăm că am obţinut cele 3 puncte”, a declarat Ciprian Matei.

Miercuri, de la ora 18.00, Volei Municipal Zalău joacă din nou pe teren propriu, de data aceasta cu SCMU Craiova, în etapa a II-a din play-off.

”Fiecare meci pe care îl vom avea în play-off va fi precum o finală, deoarece toate punctele puse în joc contează foarte mult”, a mai spus Ciprian Matei.

 

 

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1