Connect with us

DIVIZIA A2

PERFORMANŢĂ: Volei Club Zalău s-a calificat la turneul de promovare pentru Divizia A1. GALERIE FOTO


Cu două victorii în cadrul turneului semifinal al Seriei Vest ce a avut loc la Zalău, gruparea condusă de Gabriel Terheş s-a clasat pe locul secund şi şi-a asigurat biletele pentru turneul de promovare


La nici patru ani de la înfiinţare, Volei Club Zalău a reuşit cea mai bună performanţă din istoria echipei şi s-a calificat în premieră la turneul de promovare pentru Divizia A1.

Cele mai bune patru echipe din Seria Vest a ligii secunde s-au întâlnit de vineri şi până duminică, sub Meseş, la turneul semifinal, unde Volei Club Zalău, CSU Vest Timişoara, ProVolei Arad şi CSU Braşov s-au luptat pentru primele două locuri care duc la turneul de promovare.

CSU Vest Timişoara a fost net superioară şi a câştigat toate meciurile cu 3 – 0, iar pentru locul secund, lupta s-a dat între Volei Club Zalău, ProVolei Arad şi CSU Braşov.

Volei Club Zalău a reuşit să câştige jocul de vineri cu CSU Braşov, iar duminică a disputat partida decisivă pentru calificare cu ProVolei Arad. Chiar dacă arădenii au câştigat primul set, zălăuanii au revenit şi au câştigat următoarele două seturi, iar scorul a devenit 2 – 1 la general. Oaspeţii au revenit şi au trimis meciul în decisiv, unde Volei Club Zalău a jucat mai precis şi a câştiga cu 3 – 2, iar cu patru puncte obţinute s-a clasat pe locul secund şi va juca la turneul de promovare alături de CSU Vest Timişoara, Gloria Buzău şi Rapid Bucureşti.

Rezultatele turneului semifinal al Seriei Vest de la Zalău:

ProVolei Arad – CSU Vest Timişoara 0 – 3

Volei Club Zalău – CSU Braşov            3 – 2

CSU Braşov – ProVolei Arad                 3 – 2

CSU Vest Timişara – Volei Club Zalău 3 – 0

CSU Braşov – CSU Vest Timişoara    0 – 3

Volei Club Zalău – ProVolei Arad     3 – 2

Clasament:

1.CSU Vest Timişoara 9p.

2. Volei Club Zalău 4p.

3.CSU Braşov 3p.

4.ProVolei Arad 2p.

 

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2