Connect with us

DIVIZIA A1

Cristian Bartha: ”Cu Steaua, Volei Municipal Zalău a făcut cel mai bun meci din ultimele două luni”


Ridicătorul formaţiei zălăuane s-a declarat mulţumit de jocul prestat de echipa sa şi mai ales de cele 3 puncte pe care Volei Municipal Zalău le-a obţinut în prima etapă din play-off


După ce în finalul sezonului regulat a avut o evoluţie modestă şi a pierdut din avansul de 9 puncte pe care îl avea faţă de urmăritoare, Volei Municipal Zalău şi-a schimbat atitudinea şi jocul chiar din prima etapă a play-off-ului.

Dacă acum 10 zile, gruparea de sub Meseş era învinsă cu 3 – 1 de Steaua, la Bucureşti, sâmbătă, Volei Municipal Zalău şi-a luat revanşa şi s-a impus cu 3 – 0.

”Am servit foarte bine şi acest lucru i-a pus în dificultate pe adversari. Ne-am putut face jocul şi de altfel am avut şi preluare bună. A fost cel mai bun meci al nostru din ultimele două luni”, a declarat Cristian Bartha.

Miercuri, de la ora 18.00, Volei Municipal Zalău joacă tot pe teren propriu, de data aceasta cu SCMU Craiova, într-un joc ce contează pentru etapa a II-a din play-off.

“Am câştigat prima finală din play-off, dar acum urmează meciul cu SCMU Craiova. Sper să fim odihniţi şi să jucăm 100%, chiar mai bine decât în meciul cu Steaua dacă se poate.Avem un punct avans faţă de urmăritoare, dar nu putem spune că suntem favoriţi la titlu. Sper ca arbitrii să nu fie de partea altora şi să se joace corect până la final. Sper ca Steaua să încurce alte echipe care se bat la titlu, la fel cum s-a întâmplat în meciul cu noi din returul sezonului regulat”, a mai spus Cristian Bartha.

 

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1